Kuva: Lapsettomuudesta kärsinyt Tyra Banks esittelee ensimmäistä kertaa pienen poikansa

Tyra Banks kertoo viettäneensä kaikkien aikojen onnellisinta ystävänpäiväänsä. 

Entinen huippumalli Tyra Banks tuli hiljattain äidiksi. Lapsettomuudesta kärsinyt Banks sai lapsen sijaissynnyttäjän avulla.

– Paras lahja, jonka eteen rukoilimme ja teimme niin paljon töitä, on viimein täällä. Hänellä on minun sormeni ja suuret silmäni, ja Erik-isänsä suu ja leuka.

– Kiitämme enkeliä, joka kantoi tämän pojan puolestamme ja rukoilemme kaikkien heidän puolesta, jotka kamppailevat lapsettomuuden kanssa. York Banks Asla, tervetuloa maailmaan, Banks kirjoitti Instagramissa kaksi viikkoa sitten.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Ystävänpäivän kunniaksi Banks julkaisi ensimmäisen kuvan pojastaan. Kuvassa luonnonkaunis Banks pitää poikaa sylissään. 

– Tämän on onnellisin ystävänpäivä koskaan. York, äiti ja isä rakastavat sinua niin paljon. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tyra Banks ja norjalainen valokuvaaja Erik Asla ovat seurustelleet muutaman vuoden ajan. Suuresta perheestä haaveillut Banks on puhunut avoimesti lapsettomuuden aiheuttamasta tuskasta ja siitä, että hän kävi myös hedelmättömyyshoidoissa. 

– Silloin, kun olin 23-vuotias, sanoin, että saan lapsia kolmen vuoden päästä. Sanoin saman, kun olin 24. Se vain jatkui ja jatkui, kunnes tuli hetki, että tajusin haluavani lapsia nyt. Se ei ole niin helppoa, Banks kertoi syyskuussa omassa Tyra Presents FABlife -keskusteluohjelmassaan. 

Lue myös:

    Uusimmat