Kuva: Kim Cattrall USA:n presidenttinä – rikosdraama Modus palaa MTV3-kanavalle

Hyytävä ruotsalainen rikosdraama Modus nähdään jälleen MTV3-kanavalla, kun sarjan toinen kausi käynnistyy tiistaina 27. helmikuuta. Kahdeksanosaisen rikostrillerin toisella kaudella nähdään nimekäs tähtikaarti.

Ruotsalainen rikosdraama Modus palaa ruutuun 27. helmikuuta! Sarjan toista tuotantokautta tähdittävät ensimmäiseltä kaudelta tutuksi tulleet Melinda Kinnaman ja Johan Falk -elokuvistakin tuttu Henrik Norlén. Kansainvälistä tähtikaartia edustavat tuoreella kaudella Sinkkuelämää-sarjasta tuttu Kim Cattrall sekä Greg Wise (The Crown) ja Billy Campbell (Jälkiä jättämättä, Cardinal).

Toisella tuotantokaudella Amerikan presidentti Helen Tyler (Cattrall) katoaa jäljettömiin valtiovierailullaan Tukholmassa mystisissä olosuhteissa. Samalla kun intensiiviset etsinnät ovat käynnissä, FBI ja Ruotsin poliisi käyvät valtataistelua poliisitutkimusten johtamisesta.

Rikospsykologi Inger Johanne Vik (Kinnaman) ja rikostutkija Ingvar Nyman (Norlén) vedetään mukaan tutkimuksiin ja pian selviää, että kehenkään ei voi luottaa. Samaan aikaan kollegat Ingvar ja Inger Johanne ovat ison elämänmuutoksen keskellä; he ovat muuttaneet yhteen ja odottavat yhteistä lasta.

Modus perustuu norjalaisen menestyskirjailija Anne Holtin teokseen Frukta inte. Sarjan takana on tanskalainen, kolmesti Emmy-palkittu käsikirjoittajapari Mai Brostrøm ja Peter Thorsboe. 

Inger Johanne Vik työskenteli vuosia FBI:lla Washingtonissa. Kuulemme vihdoin syyt miksi hän palasi perheineen takaisin Ruotsiin. Mutta jäävätkö syyt vain menneisyyteen? Helen Tyler, USA:n presidentti, tulee valtiovierailulle Ruotsiin ja yllättävät tapatumat saavat alkunsa kun presidentti katoaa.

Lue myös:

    Uusimmat