Kuustosen siskokset viettivät harvinaisen hetken yhdessä – Minka paljasti yllättävän faktan, joka ei selviä kaksikon yhteiskuvasta

Iina Kuustosen Jani-Petteri leikkii Kymppitonnia, mukana Darth Vader ja Myanmarin oppositiojohtaja 1:45
Iina Kuustonen Jani-Petterinä – tässä Putouksen parhaat

Minka Kuustonen julkaisi hurmaavan sisaruskuvan Instagram-tilillään. 

Näyttelijäsisarukset Iina Kuustonen ja Minka Kuustonen pääsivät viettämään viikonloppuna harvinaista hetkeä. Minka julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa poseeraa hymyssä suin siskonsa kanssa.

– Käytiin yökyläretkellä siskon kanssa ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen. Otetaanko uudestaan heti viiden vuoden päästä?! Rakastan sua, Minka kirjoittaa kuvansa yhteyteen.

Samassa hän paljastaa myös lystikkään faktan heidän lapsuudestaan.

– Vaikka näytän tässä kuvassa Iinaa pidemmältä, niin se on valetta. Iina on oikeasti mua kolme senttiä pidempi (tai niin Iina lapsena tarkensi tähän: ”hyvin tärkeät 3cm”. Seison kynnyksellä, hän paljastaa.

Siskoskaksikko nähtiin viime syksynä yhdessä Putous Allstar -kaudella. Iina oli mukana Putouksessa näyttelijänä vuosina 2011-2014, Minka taas vuonna 2017. 

Kuustoset kertoivat tuolloin, että ovat keskenään hyvin läheisiä ja he ovat jakaneet yhdessä monet elämän merkittävät kokemukset, kuten esimerkiksi äitiyden. 

– Me vietetään kyllä itseasiassa tosi paljon aikaa yhdessä Minkan kanssa, ollaan vietetty äitiyslomaakin yhdessä kun me asutaan päällekkäin, niin ollaan voitu jakaa sitä arkea, mikä on ollut tosi tärkeää tässä ajassa myöskin, Iina Kertoi. 

Lue myös:

    Uusimmat