Kuusi treffi-ideaa, joista sekä miehet että naiset pitävät

Löydättekö parisuhteessa yhteistä tekemistä yhä harvemmin? Nappaa vinkit treffeille, joista molemmat pidätte!

Lähtekää pyöräretkelle

Hypätkää pyörien selkään ja antakaa mennä kohti tuntematonta. Tutkikaa kotiseutujanne, lähimetsiä tai -rantoja yhdessä. Pyöräily on yleensä sekä miesten että naisten mieleen. Pyörillä pääsee liikkumaan vapaasti ja voitte päättää tahdin täysin itse. Etsikää reittejä, mistä ette ole ennen kulkeneet, ja saatatte löytää aivan kodin läheltä upeita ja romanttisiakin maisemia.

Menkää konserttiin

Yleensä ihmiset pitävät musiikista. Vaikka ette olisi tismalleen saman musiikin faneja, käykää konserteissa – vaikka kuuntelemassa kummankin lempiartistia vuoron perään. Käykää nauttimassa iskelmää tanssilavalla, klassisen musiikin konsertissa, rock-klubilla, tunnelmoikaa jazz-baarissa tai kokeilkaa festareita. Löydätte takuulla yhteisen sävelen ja uudet kokemukset virkistävät.

Tanssikaa

Tanssiminen on monen parin yhteinen suosikkiharrastus. Kokeilkaa paritanssia tai viettäkää menevä diskoilta. Jos ette koe itseänne parkettien partaveitsiksi, ottakaa tanssin alkeistunteja alkuun. Toisaalta tanssimaan voi mennä myös rennosti ilman oppeja. Ilta rytmien vietävänä myös lähentää kummasti sekä henkisesti että fyysisesti.

Menkää miniristeilylle

Jos haluatte treffit, jotka ovat kummankin osapuolen mieleen, ja asutte veden äärellä, suunnatkaa laineille. Risteilyt sisävesillä tai saaristomerellä ovat mitä mainioin deitti-idea. Saatte ihailla kaunista luontoa ja toisianne. Monilla risteilyillä on myös mahdollisuus herkutella joko paikan päällä tai etukäteen tilatulla aterialla.

Paetkaa luontoon

Jos teitä yhdistää rakkaus luontoon, viettäkää ikimuistoisimmat treffinne paeten pidennetylle viikonlopulle metsään, järvelle, joelle tai patikoimaan. Kalastus on mukavaa ajanvietettä, ja toisen ollessa ekspertti voi toinen opettaa toista taitavammaksi. Matka luontoon leiriytyen tai vain päiväreissuna on mitä mainioin treffikohde kummallekin sukupuolelle.

Viettäkää villi ilta

Lähtekää ravintolaan, syökää ja juokaa, mutta älkää tyytykö perinteisimpään kaavaan. Kokeilkaa jotain, mitä ette pitkään aikaan ole tehneet: ottakaa yhdessä vaikka tequilat! Pieni spontaanius ja hauskuus on loppujen lopuksi takuulla asia, mitä kumpikin sukupuoli treffeiltä kaipaa.

Lähde: Grandparents.com

Kuvat: Colourbox.com

Lue myös:

    Uusimmat