Kuumaa! Muistatko Cindy Crawfordin superseksikkään Super Bowl -mainoksen?

Amerikkalaisen jalkapallon NFL:n huipentava Super Bowl on yksi maailman seuratuimmista vuosittaisista urheilutapahtumista.

Super Bowl pelattiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa. Ottelu päättyi New England Patriotsin voittoon.

Tänä vuonna Super Bowl -lähetys oli historian kolmanneksi seuratuin. Pelkästään Yhdysvalloissa televisiolähetystä katsoi liki 112 miljoonaa ihmistä. 

Suureen urheilujuhlaan liittyvät vahvasti myös viihde ja hulppeat markkinointimahdollisuudet. Mainostajilla on herkullinen paikka saada tuotteensa miljoonien ja taas miljoonien katsojien nähtäville – olettaen, lompakosta löytyy täytettä. 

Super Bowlin mainospaikat ovat maailman kalleimpia ja tänä vuonna mainosten hinnat nousivat ennätyslukemiin. New York Timesin mukaan 30 sekunnin mittaiset mainospaikat maksoivat keskimäärin viisi miljoonaa dollaria. 

Yksi kaikkien aikojen ikimuistoisimmista Super Bowl -mainoksista on virvokejuoma Pepsin mainos vuodelta 1992, jota tähdittää supermalli Cindy Crawford. Mainoksessa Crawford nousee autosta ja kävelee juoma-automaatille kahden teinipojan katsellessa. Crawford ostaa tölkin Pepsiä ja juo sitä anhaasti. 

Crawford julkaisi pätkän mainoksesta Instagramissa ja esittelee samalla minikokoisia farkkushortseja, jotka hänellä oli jalassaan mainoksessa. Koko mainoksen näet jutun yläosasta videolta.

Lue myös:

    Uusimmat