Mainos

Kuuma tanssi: näin teet sen

Jos Dirty Dancing -leffa vei sydämesi, on aika astua tanssikenkiin ja opetella kuuman tanssin salat!

Kuuman tanssin voi opetella kotioloissa, ilman opettajaa. Vaikka tanssitaitoisen opettajan vienti voikin olla huumaava kokemus, eroottinen tanssi syntyy luovuudesta ja itsetunnosta.

Tanssiaksesi kuumasti sinun täytyy arvostaa vartaloasi, neuvoo Wikihow.com. Kuvittele, että vartalosi on täydellinen, vaikket normaalioloissa ajattelisi niin. Kun sinulla on mukava olo kehossasi, näytät tanssiessasi upealta.

Ota mallia elokuvista

Älä pelkää näyttäväsi tyhmältä! Harjoittelun tarkoitus on pitää hauskaa ja liikkua luontaisesti tavoilla, jotka tuntuvat hyvältä omassa kehossa. Tarkoitus ei ole surra pömppövatsaa tai surkutella, kun liikkeet eivät onnistu. Voit tanssia aluksi kotona, piilossa katseilta. Kun olet saanut liikkeet haltuusi ja itsevarmuutesi on kohonnut, siirry klubin puolelle esittelemään taitojasi.

Kokeile pukeutua eroottiseen tai sensuelliin asuun. Valitse musiikkia, joka on sinusta seksikästä.

Aloita liikkuminen hitaasti: voit katsoa videoita tai elokuvia, joissa ihmiset tanssivat sensuellisti. Dirty Dancing kelpaa tähän tarkoitukseen mainiosti. Kopioi elokuvatanssijoiden liikkeitä. Jos et ole liikunnallinen, älä tee hurjimpia hyppyjä, vaan tyydy helppoihin askeliin. Voit myös katsoa musiikkikanavia.

Tärkeintä on antautua musiikin rytmin vietäväksi ja liikkua sen mukaan. Aloittelija voi laskea tahtia ja vain heiluttaa lanteitaan musiikin tahtiin. Älä kyttää jokaista liikettäsi tai mieti, voitko keinuttaa itseäsi näin: anna musiikin viedä.

Liioittele ja yhdistele

Yhdistele erilaisia askel- ja liikekuvioita. Kokeile, mikä tuntuu luonnolliselta: kun vaihdat painoa jalalta toiselle, sopisiko liikkeen loppuun pieni hyppy? Kokeile hulluja ja hassujakin liikeratoja. Tanssi peilin edessä, jotta näet, mikä toimii. Liioittele lantion liikkeitä. Tutustu vatsatanssiin.

Pitkähiuksisen tanssijan kannattaa avata hiuksensa. Jos et muista liikkeitä, voit aina keinuttaa lantiotasi ja leikitellä hiuksillasi. Avointa tukkaa voi myös heilutella tai pörhistää käsillään tanssin aikana. Itse hiusten avaaminen voi olla sensuelli lisä tanssiin.

Jos vaatteissasi on nappeja, niiden avaaminen voi olla jännittävä lisä tanssirutiiniisi. Älä kuitenkaan strippaa baareissa! Säästä parhaat palat kumppanisi iloksi.

Harjoittele pitämään katseesi kurissa niin, ettet katso jalkoihisi, vaan kuvitteelliseen kumppaniisi. Pidä silmäsi puoliavoimina ja suusi hieman auki. Kumppanisi saa luontaisesti nähdä tanssiesityksesi ensimmäisenä…

MTV3/Helmi

Lähde: Wikihow.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.