Kuukausia kateissa ollutta Janne Huttusta ei ole vieläkään löydetty – auto löydettiin pian katoamisen jälkeen metsätien varrelta

Miksi kadonnut Janne Huttunen hylkäsi autonsa syrjäiselle metsätielle? – tältä katoamispaikalla näyttää 0:46
Miksi kadonnut Janne Huttunen hylkäsi autonsa syrjäiselle metsätielle? – tältä katoamispaikalla näyttää

Pielavedellä lokakuussa kadonnutta Janne Huttusta ei ole vieläkään löydetty, tiedottaa poliisi. Vihjeitä tapauksen tiimoilta pyydetään edelleen.

Päivitys: Janne Huttunen löytyi kuolleena 26. elokuuta 2021. Tapauksessa ei epäillä rikosta, asian selvittäminen jatkuu kuolemansyyntutkintana.

Poliisi pyysi kohta katoamisen jälkeen yleisövihjeitä Huttusesta, joita poliisille tulikin runsaasti. Vihjeistä, poliisin ja eri viranomaisten sekä vapaaehtoisten suorittamista etsinnöistä huolimatta Janne Huttusta ei ole löydetty.

Viimeiset havainnut Huttusesta ovat torstailta 8. lokakuuta, jolloin hän on kertonut lähtevänsä töihin Pyhäjärvelle. Tämän jälkeen häneen ei ole saatu yhteyttä.

Huttusen auto löytyi lauantaina 10. Lokakuuta metsä-autotien varrelta. Auto oli Pielaveden ja Pyhäjärven rajan tuntumassa. Janne Huttunen on noin 178 cm pitkä ja painaa 75 kiloa.

Poliisi pyytää uudelleen katoamisesta mahdollisesti jotain tietäviä ottamaan yhteyttä poliisin vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai numeroon 0295 415232.

Lue myös:

    Uusimmat