Kuukausia julkisuutta karttanut Adele ikuistettiin kuviin Oscar-jatkoilla – hurjasti laihtuneen laulajan ulkonäkö ällistyttää jälleen

Adele murtuu kyyneliin keikallaan 1:36
Supertähti Adele muisti Orlandon verilöylyn uhreja - murtui kyyneliin kesken keikan

Laulaja Adele nähtiin faniensa riemuksi usean kuukauden tauon jälkeen julkisuudessa Oscar-gaalan jatkoilla. 

Laulaja Adele on viettänyt jälleen jo kuukausien ajan hiljaiseloa sosiaalisessa mediassa. Faniensa riemuksi tähdestä saatiin pitkästä aikaa elonmerkkejä, kun hänet ikuistettiin kuviin Daniel Kaluuyan järjestämillä Oscar-gaalan jatkoilla sunnuntaina.

Oscar-jatkoilta someen levisi nopeasti kuva, jossa hän poseeraa erään juhlissa olleen vieraan seurassa leveä hymy kasvoillaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös tästä

Fanit innostuivat sosiaaliseen mediaan vuotaneista videoista ja kuvista.

– Adele ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä, Twitterissä olevalla fanitilillä ihasteltiin.

– Kuningatar on palannut, monet muut hehkuttivat.

– Adele on tehnyt vuotuisen esiintymisensä. Nyt ei auta kuin odottaa ensi vuoteen, jolloin näemme hänet taas, kolmas vitsaili.

Harvakseltaan julkisuudessa näyttäytyvän laulajan on spekuloitu valmistelevan vihdoin uutta musiikkia. Omaa Instagram-tiliään hän päivitti edellisen kerran tammikuussa, kun hänen menestysalbuminsa 21 täytti kymmenen vuotta. Kyseiseltä albumilta nousivat muun muassa jättihitit Rolling in the Deep ja Someone like you.

Viime aikoina Adele on ollut otsikoissa toistuvasti hurjan muodonmuutoksensa vuoksi. Vuoden 2020 Oscar-gaalan jälkeen kävi ilmi, että laulaja on pudottanut painoaan yli 45 kiloa. Tähti itse ei kommentoinut julkisuudessa muuttunutta ulkonäköään, kunnes hän murjaisi vitsin laihtumisestaan esiinnyttyään viime syksynä Yhdysvalloissa valtavaa suosiota nauttivassa Saturday Night Live -ohjelmassa.

– Tiedän, että näytän todella erilaiselta kuin edellisen kerran, kun näitte minut, 32-vuotias laulaja totesi kättelyssä ja murjaisi perään vielä vitsinkin:

– Koronarajoitusten takia minun täytyi itseasiassa matkustaa vähän kevyemmin, joten toin mukanani vain puolet itsestäni. Ja se on se puolikas, jonka itse valitsin.

Adelen on kerrottu karistaneen kilonsa sirt-dieetin avulla. Tämä on kuitenkin herättänyt kritiikkiä asiantuntijoiden keskuudessa. Esimerkiksi ravitsemusterapeutti McKenzie Caldwell tuomitsi jyrkästi sirt-dieetin kalorirajoitukset.

– 1 000 kaloria päivässä on sopiva määrä 2–4-vuotiaalle lapselle, hän täräytti.

Lue myös:

    Uusimmat