Kurvi-Kimin sisko Kendall tekee uraa muotimaailmassa

Kim Kardashianin nuorempi sisarpuoli pyrkii luomaan uraa mallina, vaikka perhetaustan kerrotaan aiheuttaneen uskottavuusongelmia ja jopa kiusaamista.

19-vuotias Kendall on saamassa jalansijaa muotimaailmassa. Nuori kaunotar on valittu kosmetiikkajätti Estée Lauderin mainoskasvoksi, ja lisäksi hän poseeraa uusimman Voguen editoriaalissa. Arvostetun valokuvaaja Patrick Demarchelierin otoksissa nähdään muotiraamatun tämän hetken kuumimmaksi malliksi nimettämä nuori nainen.

Kendall on koristanut jo lukuisten lehtien kansikuvia ja onnistunut pääsemään nouseviksi kyvyiksi rankattujen mallien joukkoon. Aiemmin Kendall on nähty lähinnä kaupallisissa kuvauksissa, mutta kuluvan vuoden aikana hän on päässyt työskentelemään alan huippunimien kanssa.  Nuori nainen on myös esiintynyt useiden suunnittelijoiden näytöksissä muotiviikoilla niin New Yorkissa, Pariisissa kuin Milanossakin.

Tänä syksynä tosin uutisoitiin, että muut mallit eivät ole olleet mielissään kohuperheen tyttären malliurasta. Esimerkiksi yhdysvaltalaislehti In Touch Weekly kertoi, että muut mallit olisivat kiusanneet Kendallia. Kendall on itsekin kertonut kuuluisan nimen pikemminkin hankaloittaneen vakavasti otettavan muotiuran rakentamista.

– Minua ei otettu vakavasti mallina. Menin castingeihin ja jotkus ihmiset saattoivat torjua minut nimeni takia.

Lähteet Vogue.com, In Touch Weekly, Wikipedia

Lue myös:

    Uusimmat