Mainos

Kurt Cobainin tytär menetti isänsä miljoonien arvoisen kitaran avioerotaistelussa

1:08

Rock-muusikko Kurt Cobainin legendaarinen kitara ei enää kuulu hänen tyttärelleen.

Frances Bean Cobain sai vihdoin soviteltua 2016 alkaneen avioerokiistansa entisen aviomiehensä Isaiah Silvan kanssa. Cobain joutui kuitenkin luopumaan isänsä Kurtin legendaarisesta akustisesta Martin-merkin kitarasta.

Kyseinen kitara nähtiin Kurt Cobainin käsissä vuonna 1993, kun hän osallistui Nirvana-yhtyeensä kanssa MTV Unplugged nauhoitukseen. Akustinen, musiikkitelevisokanavalle tehty konsertti lukeutuu yhdeksi yhtyeen tunnetuimmista esiintymisistä.


Silvan mukaan Cobain oli antanut kitaran hänelle lahjaksi, Kurtin 25-vuotias tytär kiisti kuitenkin näin tapahtuneen ja vaati saada pitää kitaran. Tuomari päätti kiistan Silvan hyväksi Frances Beanin vetoamuksista huolimatta.

Akustisen kitaran arvioidaan olevan miljoonien eurojen arvoinen. Silva ei kuitenkaan saanut siivuakaan vaimonsa isän 450 miljoonan omaisuudesta. Cobainin perintö laskettiin avioliitosta erilliseksi omaisuudeksi.

Frances Bean Cobain on jättänyt kaksi vuotta kestäneen liittonsa taakseen jo hyvän aikaa sitten. Nykyään hän seurustelee Matthew Cook -nimisen muusikon kanssa.

Frances Bean on myös itse alkanut kirjoittaa omaa musiikkiaan. Hän on esitellyt laulutaitojaan muun muassa Instagram-tilillään. Cobainin tyttäreltä ei ole kuitenkaan tullut vielä yhtään virallista julkaisua, mutta intoa taiteen tuottamiseen löytyy.

Kurt Cobain on yksi tunnetuimpia muusikoita koskaan, Frances Bean ei kuitenkaan osaa sanoa pitäsikö hänen edesmennyt isänsä tyttärensä musiikista.

– En halua puhua kenenkään puolesta. Toivoisin, että hän olisi ylpeä siitä ihmisestä, joka olen, vaikka hän ei pitäisikään taiteestani. Se on ainut asia, mitä pyydän ihmisiltä elämässäni, Frances Bean on kommentoinut.

Lähde: People

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.