KuPS:lle jättivoitto Mestarien liigan karsinnoissa! Trilleri ratkesi vasta viimeisillä hetkillä

Naisten jalkapallon hallitseva Suomen mestari Kuopion Palloseura eteni finaaliin naisten Mestarien liigan karsintaturnauksessa Tanskassa. Kotijoukkue HB Köge johti ottelua, mutta KuPS nousi tasoihin ja 2–1-voittoon. Ratkaisumaalin iski lisäajalla Emma Santamäki.

Köge johti Cecilie Flöen maalilla avauspuoliajan jälkeen. Vaihdosta tullut Lavdije Begolli toi kuopiolaiset tasoihin toisen puoliajan alkuminuuteilla. Tasalukemissa väännettiin sen jälkeen aina lisäajan kolmannelle minuutille asti, kunnes Santamäki osui arvokkaan osuman.

KuPS kohtaa lauantaina karsintaturnauksen finaalissa Serbian mestarin Spartak Subotican, joka murskasi färsaarelaisen Klaksvikin 7–0. Ottelun voittaja etenee karsintojen toiselle kierrokselle.