Kuortin ABC:lle kuljetetun murhatun tutkinta jatkuu – tapauksessa paljastui huumerikoksia

0:28

Poliisi selvittää yhä Kuortin ABC:ltä löydetyn murhatun miehen tapausta kuulusteluilla. Tapauksessa on vangittu kolme miestä epäiltynä murhasta.

Uhri löydettiin Pertunmaan Kuortista ABC-aseman ulkopuolella olevalta pysäköintialueelta, jonne se uskotaan siirretyn kymmenien kilometrien päästä Joutsan Leivonmäeltä.

Poliisi ei tässä vaiheessa kommentoi tarkemmin, miksi tapahtunutta tutkitaan murhana.

– Lähtötilanne on vaikuttanut rikosnimikkeen valintaan, tapauksen tutkinnanjohtaja Timo Hänninen tyytyy toteamaan.

Poliisi ei kommentoi, miksi ruumista on lähdetty rikospaikalta siirtämään. Poliisi selvittelee yhä siirtämisen syytä ja sitä, minne ruumista oltiin lopulta kuljettamassa. Rikoksen motiivikin on yhä selvitettävänä.

Huumerikoksilla ei yhteyttä murhaan

Tapauksen paljastuminen alkoi, kun poliisi sai ilmoituksen rikoksesta. Tapauksen johdosta etsityt miehet tavoitettiin ABC:ltä, ja samassa yhteydessä löytyi myös kuollut mies.

Hännisen mukaan ainakin alkoholia on ollut mukana tapahtumien yhteydessä. Tapausta selvitellessä paljastui myös huumausainerikoksia, mutta niillä ei Hännisen mukaan vaikuta olevan yhteyttä henkirikokseen.

Epäillyillä on aiempaa, lähinnä vähäistä rikostaustaa. Yhdellä kolmesta on kuitenkin ollut muita laajempaa taustaa esimerkiksi väkivaltaan liittyen. Poliisi painottaa, ettei tapaukseen liity esimerkiksi mitään jengikytköksiä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja