Kuollut povipommi keskellä seksiskandaalia

39-vuotiaana lääkkeiden yliannostukseen kuollut Anna Nicole Smith aiheutti puhetta eläessään, eikä puheet ole loppuneet edes kuoleman jälkeen.

Helmikuussa 2007 kuollut Anna Nicole Smith nousi taas otsikoihin, kun povipommista ja hänen psykiatristaan Khristine Eroshevichista otetut alastonkuvat levisivät julkisuuteen. Kuvat on otettu vain muutama kuukausi ennen naisen yllättävää kuolemaa.

Anna Nicole on kuvissa erilaisissa seksiasennoissa oman psykiatrinsa kanssa kylpyammeessa. Kuvien perusteella kaksikon välit ovat kaukana ammattillisista väleistä.

– Eräässä kuvassa alastomat naiset halailevat toisiaan ja katsovat samalla kameraan. Toisessa kuvassa psykiatari istuu Anna Nicolen jalkojen välissä, kun Anna on taas taaksepäin kallistunut. Kolmannessa kuvassa naiset peittävät yhdessä Anna Nicolen intiimit alueet, TMZ-sivuston saamissa oikeusdokumenteissa kerrotaan.

Psykiatri on ollut myös oikeudessa povipommin kuolemaan johtaneiden syiden takia. Eroschevich ja Anna Nicole Smithin poikaystävä ja lakimies Howard K. Stern joutuivat oikeuden eteen kolmannen henkilön kanssa keväällä 2009, kun äkillisesti kuolleen povipommin kuolemaa setvittiin oikeudessa asti.

Kolmikkoa syytettiin salaliitosta, jossa lääkkeistä riippuvaista povipommia pidettiin tarkoituksella kontrollissa lääkkeiden avulla. Heidät vapautettiin syytteistä maaliskuussa.

Anna Nicole Smith kuoli helmikuussa 2007 lääkkeiden yliannostukseen vain puoli vuotta poikansa kuoleman jälkeen. Anna Nicolen Daniel-pojan kuolemasta nousi kova häly, koska 20-vuotias nuorukainen kuoli vieraillessaan äitinsä ja vastasyntyneen siskopuolensa luona.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat