Mainos

Äidin koskettava teko: Valmisteli pienen tyttärensä kuolemaansa epäitsekkäällä tavalla

Kahdestaan pienen tyttärensä kanssa jäänyt isä uskoo, että tytär tulee vielä joskus ymmärtämään, kuinka mahtava äiti hänellä oli. 

Vain muutama viikko sen jälkeen kun pienen lapsen äiti, kantrilaulaja Joey Feek kuoli pitkän syöpätaistelun uuvuttamana, hänen miehensä julkaisi koskettavan blogikirjoituksen edesmenneen vaimonsa elämästä.

Kirjoituksessa hän kehuu vaimonsa ainutlaatuista ja epäitsekästä tekoa, joka on helpottanut heidän tyttärensä elämää äidin poismenon jälkeen. 

"Lapsen tulisi kasvattaa rakkauttaan isäänsä kohtaan" 

Joey oli ollut kaksivuotiaalle Indy-tytölle aina kaikki kaikessa. Hän rakasti äitiään todella paljon ja halusi aina olla hänen luonaan, minne he ikinä menivätkään. Kun Joey sai tietää, että hän ei ehkä tulisi selviämään syövästä, hänen sydämensä särkyi rakkaan tyttärensä puolesta.

Siitä hetkestä lähtien hän ryhtyi valmistelemaan tytärtään sitä hetkeä varten, kun hän ei olisi enää hänen luonaan. Hän halusi, että lapsi kiintyisi pikkuhiljaa yhä enemmän isäänsä, samalla kun irrottautuisi äidistään. Niinpä hän esimerkiksi katseli yksin sängystä, kun lapsi leikki isänsä kanssa – sen sijaan, että olisi käyttänyt itse viimeiset hetkensä lapsensa kanssa tiiviisti ollen.

– Hän kantoi kipua omilla hartioillaan pitäen sen poissa meistä, aviomies Roy kirjoittaa This Life I Live-blogissaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka tytär leikki loppuun asti äitinsä kanssa, hän tarvitsi ja kaipasi yhä enemmän isäänsä. Tämän ansiosta äidin poismeno ei järkyttänyt herkkää tytärtä. 

– Indy ei ole kysynyt äidistään kertaakaan sen jälkeen, kun hän menehtyi. Aivan kuin hän ei olisi huomannut, että hän ei ole paikalla. Se on samaan aikaan surullista, mutta ihanaa, Roy kertoo.

"Pienen hetken ajan olemme jälleen perhe"

Roy julkaisi vaimolleen osoitetun koskettavan tekstin, jossa hän kehuu Joeyta kaikista niistä asioista, jotka hän teki heidän pienen tyttärensä puolesta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kiitos, Joey. Indy ei ole oikein ymmärtänyt, mitä on tapahtunut. Hän ei ymmärrä sitä, miksi isä on surullinen. Miksi ystävät halaavat niin lujaa tai vieraat kyynelehtivät meitä tavatessaan. Mutta hän ymmärtää vielä. Hän ei ehkä vielä ymmärrä sitä, kuinka mahtava hänen äitinsä oli, mutta hän ymmärtää sen vielä joskus. Olen tallentanut elämämme lauluihin, kuviin ja videoihin, ja aion näyttää ne hänelle. Hänen pieni sydämensä tulee täyttymään ihanista muistoista, jotka hän sai viettää äitinsä kanssa. Ne saavat hänet hymyilemään vielä jonain päivänä. Hän tulee muistamaan, uskon sen.

Rory kirjoittaa, että he käyvät tytön kanssa Joeyn haudalla jokainen päivä. Hän kertoo vaimolleen kuulumistaan ja murheistaan samalla kun pikkuinen Indy leikkii nurmikolla.

–  Pienen hetken ajan olemme jälleen perhe. Indy on äitinsä sylissä ja maailmassa on kaikki hyvin.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.