Mainos

Sijaisopettajan raastava tilitys päivästään: "Kunpa selviytyisin tästä"

Sijaisopettajan elämä on joskus kiittämättömyyttä täynnä – ja joskus jopa aavistuksen traumatisoivaa. Niin oli ainakin tämän sijaisen tapauksessa.

Lapset harvemmin arvostavat sijaisopettajan kovaa työtä ja roolia heidän kasvatustyössään. Useimmat oppilaat ajattelevat, että kun heidän oma opettajansa on poissa, on siinä hyvä sauma olla tekemättä mitään opiskeluun liittyvääkään. Sen huomasi ainakin tämä sijainen, jonka varsinaiselle opettajalle jättämä viesti päivänsä kulusta on noussut hitiksi Imgur-kuvapalvelussa. 

Kuvaa on katsottu sivustolla jo reilut 1,5 miljoonaa kertaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Näin opettaja kertoi päivänsä kulusta:

8.30: Jackson ei lakkaa huutamasta "maapähkinöitä", Janelle on kaatanut maitonsa ja muronsa joka paikkaan eivätkä muut meinaa lakata nauramasta. Näen, että hän on räjähtämäisillään. Pelkään näiden lasten turvallisuuden puolesta.

09.15:  Dylan on aloittanut tanssijuhlat nurkassa. Ensin siellä oli vain pojat, mutta Genevan liityttyä joukkoon se villitsi puolet luokasta.

10.00: Pieruäänet eivät ole loppuneet 30 minuuttiin. Se alkoi ihan oikeasta pierusta. Epäilen Hugoa. Nyt he kinaavat siitä, mikä heidän valepieruistaan haisisi pahimmalta. On melkein erityisopetuksen aika. Pelkään, että kun vien heidät sinne, en löydä enää tahtoa hakea heitä pois.

13.00: Huoneen desibelilukemat ovat saavuttaneet epäterveen tason. Olen muotoillut korvatulpat rikkinäisistä värikynistä. Kunpa selviytyisin tästä.

14.00: Loppu on lähellä. Olen sanonut sanat "vapaata aikaa" ja oli kuin pommi olisi räjähtänyt huoneessa.

15.00: He ovat poissa, vihdoinkin. Käytin päivän toisen puolikkaan luonnostelemalla irtisanomisilmoitustani. Nimi Jasmin esiintyy siinä – ei vähempää – kuin kahdeksan kertaa.

Lähde: Mashable

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.