Kunnarin kommentti: Kärppien kohtalon ilta

SM-liigan finaalisarja on keskiviikkoiltana katkolla Tapparalle. Tamperelaisjoukkue johtaa ottelusarjaa yllättäen voitoin 3-1. Voitto Tapparalle tänään, ja mestaruuskannu lähtee Tampereelle saunahommiin.

Kärpät on ollut pettymys. Joukkueen kovan rahan supertähdet eivät ole kantaneet ryhmää voittoihin. Maalivahtipeli on ollut epävarmaa ja penkkikoutsaamisessa Jukka Rautakorpi vie tällä hetkellä Lauri Marjamäkeä.

Tappara on ollut finaalisarjassa kiistatta onnettaren ja tuomareiden suosikki. Neljännen ottelun jatkoerämaalia ei olisi koskaan pitänyt hyväksyä. Tappara on ollut myös erittäin hyvä, varsinkin neljännessä pelissä. Toisaalta Kärpät olisi voinut ratkaista pelit jo varsinaisella peliajalla, näin jatkoaikapaineja ei tarvitsisi edes käydä.

Kärpillä on tasan yksi ilta ja ottelu aikaa kääntää kurssi. Jos joukkue löytää oman tasonsa, finaalisarja jatkuu perjantaina Hakametsässä. Jos Kärpät ylittää oman tasonsa, kokoontuu kiekkoperhe vielä lauantainakin Raksilassa ja Kärpät vie kannun. Asiassa on vaan yksi mutta; joukkueen pitää löytää oma pelitaso.

Tapparalla lienee ihan muita ajatuksia. Oulussa nähdään keskiviikkoiltana huikea kiekkonäytelmä.

Lue myös:

    Uusimmat