Kuninkaallista kiitollisuutta – prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin häiden kiitoskortit ihastuttavat

Harry ja Meghan sanoivat tahdon 1:19

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin kuninkaalliset kiitoskortit on pistetty postiin. 

VIDEO: Harry ja Meghan sanoivat tahdon

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat olleet nyt naimisissa lähes kaksi kuukautta. Häitä juhlittiin 19. toukokuuta Windsorin linnassa, ja pariskunta vihittiin St. Georgen kappelissa.  

Juhlien jälkeen pariskunnalla on ollut jäljellä enää yhden velvollisuuden hoitaminen häihin liittyen: kiitoskorttien lähettäminen. Kaikki, jotka muistivat pariskuntaa heidän juhlapäivänään onnittelukortilla tai -kirjeellä, saavat kiitoskortin kuninkaalliselta pariskunnalta.

Juhlavat kiitokset lähetettiin Kensingtonin palatsin kirjekuoressa. Romanttisessa mustavalkoisessa kuvassa tuore kihlapari poseeraa sylikkäin portaikossa. Kuvan on ottanut muotikuvaaja Alexi Lubomirski, jonka käsialaa olivat myös pariskunnan Frogmore Housessa viime vuoden lopussa otetut kihlajaiskuvat.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kiitoskortissa on myös pariskunnan puolesta kirjoitettuja suloisia viestejä. 

– Sussexin herttua ja herttuatar ovat olleet hämmästyneitä kaikista uskomattoman ystävällisistä korteista ja kirjeistä, joita he ovat saaneet häidensä johdosta, he ovat liikuttuneita siitä, että olette nähneet vaivaa kirjoittaaksenne niinkuin teitte, kiitoskortissa lukee. 

– Se oli hyvin huomaavaista ja hänen kuninkaallisen korkeutensa arvostama ele, joka lähettää teille myös parhaimmat terveisensä.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat