Kuninkaallisfanit huomasivat erikoisen yksityiskohdan – vihjasiko herttuatar Catherine etukäteen tulevasta kuningattaresta?

Kuninkaalliset sädehtivät No Time to Die -elokuvan ensi-illan punaisella matolla 0:59
Herttuatar Catherine tunnetaan pettämättömästä tyylitajustaan.

Catherinen asuvalinta on tulkittu vihjeenä.

Kuten monet muut kuninkaalliset, Cambridgen herttuatar Catherine käyttää usein vaatteitaan ja korujaan koodattujen viestien lähettämiseen.

Kuninkaallisfanit vakuuttuivat helmikuun alussa, että Kate viestitti tukevansa Camillan nousemista kuningattareksi Elisabetin väistyessä vallasta. Huhut saivat alkunsa, kun Kate osallistui prinssi Charlesin ja Camillan kanssa harvinaiseen yhteispäivään Itä-Lontoossa viime viikolla.

Tapahtuma järjestettiin vain muutama päivä ennen kuningatar Elisabetin ilmoitusta, jossa hän julkisesti toivoi herttuatar Camillan saavan kuningattaren tittelin, kun Charles nousee valtaistuimelle.

Tilaisuutta varten herttuatar oli pukenut ylleen Catherine Walkerin tyylikkään harmaan takin, johon hän oli yhdistänyt sukkahousut ja mustat korkokengät. Fanit huomauttivat, että kyseessä on toinen kerta, kun Katen yllä nähtiin kyseinen kokonaisuus.

Edellisen kerran herttuatar poseerasi samassa asussa vuonna 2019 Lontoon King's Collegessa, jolloin hänet kutsuttiin liittymään kuningattaren seuraan.

– Tarkoittaako tämä sitä, että Kate käytti uudelleen harmaata takkia erittäin hienovaraisena vihjauksena, että Camilla on tuleva kuningatarpuoliso? kysyi eräs fani.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat