Kuninkaallisasiantuntija aavistelee prinssi Harryn ja prinssi Williamin tuntevan olonsa todella epämukavaksi The Crown -sarjan uusista kausista

Prinssi Harry ja prinssi William joutuvat tavallaan elämään raskaita tapahtumia uudestaan The Crown -sarjan uusien kausien myötä.

The Crownin tuleva 5. kausi käsittelee kuninkaallisen perheen tuskallisimpia aikoja. Kuninkaallinen asiantuntija Katie Nicholl arvioi, että prinssi William ja prinssi Harry voivat tuntea olonsa sen takia erittäin vaikeaksi.

Sarjan 5. kausi kattaa suurelta osin kuninkaallisen perheen tapahtumat 1990-luvulla, joka oli erityisen myrskyisää ja synkkää aikaa perheelle.

– Luulen, että tämä sarja tulee olemaan melko epämukavaa katsottavaa, ei vain Camillalle  ja Charlesille, vaan myös Williamille ja Harrylle. Kohtaukset, jotka johtavat heidän äitinsä kuolemaan, tulevat olemaan heille erittäin epämukavia, Nicholl kertoi.

Prinsessa Diana kuoli auto-onnettomuudessa vuonna 1997 Pariisissa 36-vuotiaana. William ja Harry olivat tuolloin 15- ja 12-vuotiaita.

– Se on ajanjakso, jolloin heidän täytyi elää todella julkisesti. Olemme kuulleet Harryn puhuvan vaikutuksesta, joka sillä on ollut hänen elämäänsä, ja myös Williamin. Joten se, että tätä tarkastellaan tavallaan uudelleen, vaikka se olisi tehty hyvällä maulla, niin sen uudelleen esille ottaminen on uskomattoman vaikeaa Williamille ja Harrylle. Voi olla tunne, ettei heidän äitinsä haamu saa koskaan levätä. Luulen, että se on edelleen hyvin todellista ja vaikeaa heille, Nicholl kertoi.

Nicholl mukaan kuninkaallisen perheen ja sarjan kriitikoiden suurin ongelma nykyisten kausien suhteen on se, että ne käsittelevät ihmisiä, jotka ovat vielä elossa.

– Tapahtumat ovat 25 vuotta vanhoja, mutta ne tuntuvat edelleen erittäin ajankohtaisilta, koska ne ovat jatkuvasti edelleen otsikoissa suurelta osin tällaisten elokuvien ja TV-sarjojen kautta. Nuo varhaiset kaudet tuntuivat siltä, ​​että historiaa oli tarpeeksi, joten tuntui, että etäisyyttä oli tarpeeksi. Mutta tämä tuntuu vain epämiellyttävän lähellä olevalta. Kaiken median hypetyksen ja sarjan saaman huomion vuoksi ei yllättäisi minua ollenkaan, jos tämä olisi sarjan suurimmaksi arvioitu kausi katsojaluvuilla mitattuna, Nicholl kertoi.

The Crownin 5. kausi saa ensi-iltansa 9. marraskuuta Netflixissä.

Lähde: ET Online

Lue myös:

    Uusimmat