Kuningatar Camillan ex-mies Andrew Parker Bowles löysi uuden rakkaan –mielitietty on tunnettu tv-juontaja

Kuningatar Camillan ex-puoliso Andrew Parker Bowles on löytänyt rakkautta elämäänsä ja seurustelee tunnetun brittiläisen tv-juontajan Anne Robinsonin kanssa. 

Kuningatar Camillan  entisen aviopuolison Andrew Parker Bowlesin, 84, on jo tovin huhuttu tapailleen Isossa-Britanniassa erittäin laajalti tunnettua tv-juontaja Anne Robinsonia, joka vahvisti huhut lyhyesti ja ytimekkäästi hiljattain julkaistussa Saga-lehden haastattelussa, kertoo BBC

– Kyllä, piste. Pitäkää huolta omista asioistanne, Robinson kuittasi haastattelussa. 

Parker Bowles ja Camilla menivät naimisiin vuonna 1973. Heillä on kaksi yhteistä lasta, Tom Parker Bowles, 49,sekä Laura Lopes, 46. Pari erosi vuonna 1995 – skandaalin saattelemana, sillä jo tuolloin julkiseen tietoon oli tullut Camillan ja tuolloin tulevan kuninkaan Charlesin  salasuhde, tämän puolestaan ollessa yhä naimisissa prinsessa Dianan  kanssa.

Camilla ja Andrew Parker Bowles erosivat vuonna 1995, ja Camilla meni naimisiin Charlesin kanssa kymmenen vuotta myöhemmin. Parker Bowles oli vuosina 1996-2010 toistamiseen naimisissa Rosemary Dickinsonin kanssa, joka menehtyi syöpään vuoden 2010 tammikuussa.

Saga-lehden haastattelussa Anne Robinson, joka on viihtynyt sinkkuna pitkään, pohti uudelleen aloittamaansa deittailua vanhemmalla iällä. Robinson oli naimisissa vuoteen 1973 asti toimittaja Charles Wilsonin kanssa, ja hänen toinen avioliittonsa John Penrosen kanssa puolestaan päättyi vuonna 2007. 

– Olin poissa pelistä niin pitkään, Robinson pohdiskeli haastattelussa. 

Robinson kertoi myös uskovansa siihen, että itsensä "kannattaa yllättää silloin tällöin riskejä ottamalla" niin seurustelurintamalla kuin työelämässä. 

– Mitä ei ole kokeiltu, sitä ei ole voitettu. 

Lisäksi Robinsonin mukaan seurustelusta on tullut iän myötä helpompaa. Hän myös totesi olevansa nykyään paljon nirsompi sen suhteen, mistä "voisi joutua kiikkiin". 

– Millään ei ole niin paljon väliä.

Lehden haastattelun yhteydessä kerrotaan Robinsonin ja Parker Bowlesin tavanneen toisensa yli vuosi sitten lounaalla yhteisten ystävien kanssa. Pariskunta on pitänyt suhteensa salassa siitä lähtien, ja he kumpikin asuvat Etelä-Englannissa sijaitsevassa Cotswoldissa. 

Robinsonista tuli laajemmin tunnetuksi vuonna 2000, jolloin Isossa-Britanniassa esitettiin Heikoin lenkki -ohjelman kaikkien aikojen ensimmäinen jakso. Tuolloin Robinsonin kuuluisaksi teki hänen lausahduksensa "sinä olet heikoin lenkki, hyvästi", joka itsessään on saanut ikonisen aseman myös ohjelman muiden maiden versioinneissa. 

Huolimatta avioliittonsa yleisesti dramaattiseksi ajatellusta päätöksestä kuningatar Camilla ja Parker Bowles ovat pysyneet ystävinä. Parker Bowles oli myös yksi Charlesin ja Camillan kruunajaisten kutsuvieraista toukokuussa 2023. 

Lue myös:

    Uusimmat