Kuningatar Camilla kuittaili syöpähoitoja jatkavan kuningas Charlesin toiminnalle: "Paranisi, jos käyttäytyisi kunnolla"

Kuningas Charles palasi julkisuuteen – aloitti pääministeri Sunakin tapaamisen rennolla letkautuksella 0:52
Videolla: Kuningas Charles astui julkisuuteen ensimmäistä kertaa syöpädiagnoosin jälkeen helmikuussa

Kuningatar Camilla vitsaili tiedustelijalle kuningas Charlesin malttamattomuudesta.

Kuningatar Camilla  vastaili jälleen torstaina 16. toukokuuta edustaessaan Sussexissa tiedusteluihin puolisonsa kuningas Charlesin  voinnista tämän jatkaessa yhä syöpähoitojaan, vaikka tämä on palannut julkisuuteen suorittamaan edustustehtäviään enenevissä määrin. 

Tuolloin Camilla totesi puolisonsa paranevan alinomaa, kertoo Independent

– Tai no, hän paranisi, jos käyttäytyisi kunnolla, Camilla vitsaili tiedustelijoille viitaten siihen, ettei Charles ole oikein malttanut levätä sairauslomansa aikana. 

Camilla, 76, ei ole peitellyt mielipidettään siitä, että Charlesin ,75, kannattaisi hidastaa tahtiaan. Charles on lähteiden mukaan ollut varsin malttamaton sairautensa kanssa ja odottanut kovasti pääsevänsä jatkamaan töitään täyspäiväisesti. 

Charles sai huhtikuussa lääkäreiltään luvan palata edustustöihin. Viimeisimmän kerran kuningas nähtiin julkisuudessa torstai-iltana Royal Opera Housessa, jossa hänen läsnäolonsa yllätti monet. 

Syöpädiagnoosin Charles sai helmikuussa eturauhasleikkauksensa jälkeen. Kuninkaan syövän laatua ei ole vahvistettu, mutta kyseessä ei ole eturauhassyöpä. 

Lue myös:

    Uusimmat