Kuningas Charlesin iltarutiini paljastui – tästä syystä hän saattaa kukkua hereillä jopa aamuneljään saakka

Kunkkukorneri 8:21
Katso myös: Valaita, joutsenia ja merenpohja – näitä outoja asioita kuningas Charles omistaa

Sophie Winkleman kertoi kuningas Charlesin rutiineista tuoreessa haastattelussa.

Englantilainen näyttelijä ja lordi Frederick Windsorin puoliso Sophie Winkleman kertoi taannoin Tatler-lehden haastattelussa väleistään Ison-Britannian kuninkaalliseen perheeseen. Hän kertoi kuningas Charlesin  olevan hänen läheinen ystävänsä, jonka kanssa hän tapaa toisinaan viettää aikaa. 

Winkleman kertoi haastattelussa myös 75-vuotiaan kuninkaan päivittäisistä rutiineista. Hänen mukaansa kuninkaalla on päivään kuuluvat kuninkaalliset työtehtävät suoritettuaan usein tapanaan vetäytyä kirjoittamaan kirjeitä ilta-tai yömyöhään saakka.

– Hän työskentelee koko päivän, syö nopean illallisen ja katoaa sitten noin aamuneljään asti kirjoittaakseen kirjeitä. Hän välittää niin monista asioista ja keksii loistavia ratkaisuja, Winkleman kertoi.

Winkleman kertoi olevansa hyviä ystäviä kaikkien kuninkaallisen perheen jäsenten kanssa. Läheisimmät välit hänellä on herttuatar Sophien, prinsessa Beatricen, prinsessa Eugenien, Zara Tindallin, prinsessa Annen, Yorkin herttuatar Sarah "Fergie" Fergusonin  sekä prinsessa Margaretin tyttären Sarah Chatton kanssa. 

Winkleman kuvaili kuninkaallisen perheen jäsenten olevan yksityiselämässä hauskoja, fiksuja ja ystävällisiä ihmisiä.

Lue myös:

    Uusimmat