Kun Aija Pahkala kuuli pääsevänsä mukaan Putoukseen, hän ei ollut uskoa sitä todeksi: "Olen kyllä salaa miettinyt, että olisin aika hyvä tuossa"

8:47
Jännittääkö julkisuus, Putous-tähti Aija Pahkala?

Teatterimaailmassa mainettaan niittänyt näyttelijä Aija Pahkala on mukana Putouksen 13. kaudella.

Hän päätyi suosikkiohjelmaan mukaan koekuvausten kautta, kun ohjelman tällä hetkellä äitiyslomalla oleva tuottaja Essi Héllen oli vinkannut asiasta.

– Olemme Essin kanssa vanhoja kurssikavereita Teatterikorkeakoulusta. Tunnen myös Pilvin teatterihommista, jonka kautta olemme ystävystyneet, Pahkala kertoo.

Pohjois-Pohjanmaalta kotoisin oleva Pahkala on ehtinyt elämänsä aikana asua ympäri Suomea. Teatteritöitä hän on tehnyt lukuisissa kaupungeissa, kuten Kokkolassa, Vaasassa, Lahdessa...

Nyt hän hyppää teatterilavoilta livelähetysten pariin.

– Ei ole paljon kokemusta kameratyöskentelystä, mutta innolla odotan.

– Kun kuulin pääseväni Putoukseen, olin hämmästänyt. En olisi uskonut, että juuri minä, sillä olen ollut aina niin teatterityyppi. Olen salaa miettinyt, että kyllä minä olisin aika hyvä tuossa, Pahkala jatkaa pilke silmäkulmassaan. 

Pahkala paljastaa, että on alkanut ideoimaan jo yhtä hahmoa mielessään. 

– Olen lähtenyt sitä työstämään. Hyvältä hahmolta vaikuttaa. Kansa päättää, että tykkääkö ne mun huumorista, minulla on aika musta sellainen. Yritän virittää sitä vähän valoisempaan suuntaan tätä ohjelmaa varten, hän naurahtaa. 

Pahkala pohtii MTV Uutisten haastattelussa myös mahdollista julkisuutta, joka tulee ohjelman myötä.

– Kyllä se jännittää, kun olen ihminen, joka pitää omasta rauhasta. Kyllähän se mietityttää, että jos ihmiset tunnistaa kadulla. Sehän voi olla myös, etteivät he tunnista. 

Katso MTV Uutisten haastattelu videolta, jossa Aija Pahkala kertoo tuntojaan julkisuteen liittyen, sekä elämästään työn ulkopuolella!

Putous alkaa MTV3-kanavalla tammikuussa 2021!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja