Kumihanskoja ja rakkauskirjeitä – Kimi Räikkönen naljailee Sebastian Vettelille hilpeällä videolla

Ferrarin F1-kuskit Kimi Räikkönen ja Sebastian Vettel tulevat tunnetusti varsin hyvin toimeen. Se välittyy myös italialaistallin yhteistyökumppanin Shellin julkaisemalla videolla, jolla kaksikko vastailee fanien kysymyksiin.

MAINOS

F1-kausi vain C Morella!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

Tilaa C More tästä ja varmista paikkasi F1-eturivissä!

Pääkuvan videolla Niki Juusela ja Toni Vilander käyvät läpi Espanjan GP:n puheenaiheet.

Videolla ”Jäämies” lukee saksalaiselle fanien kysymyksiä. Ensiksi Vetteliltä tiedustellaan parhaasta fanilta saadusta lahjasta.

– Normaalisti lahjat ovat melko omituisia. Tykkään, kun he kirjoittavat jotain hyvin henkilökohtaista, herkistelee Vettel.

– Rakkauskirjeitä. Pidätkö siis rakkauskirjeistä? kuittaa Räikkönen nopeasti hymyssä suin.

Kun tulee vuoro kysyä, montako polttoainenäytettä Shellillä analysoidaan GP-viikonlopun aikana, kaivaa Räikkönen esiin kumihanskat ja alkaa paukutella niitä tallikaverinsa edessä.

Videon lopussa kysytään Vettelin uran jälkeisistä suunnitelmista. Hän vastaa, että uskoo kyllä keksivänsä jotain ja pitävänsä uran jälkeisen elämän tavoitteita tärkeinä. Sen jälkeen nelinkertainen maailmanmestari heittää pallon Räikköselle ja kysyy samaa häneltä.

– En (tiedä). Vähemmän matkustamista. Se on varmaa, toteaa suomalainen.

Räikkönen ja Vettel voivat ottaa tällä viikolla hieman rennommin, sillä F1-kausi jatkuu vasta ensi viikolla. Silloin ajetaan legendaarinen Monacon GP.

Lue myös:

    Uusimmat