Kultakapteeni Valtteri Filppula toi perheensä kesäksi Suomeen – kertoo mitä vuoden ikäinen Vera-tytär tekee tällä hetkellä jatkuvasti

Valtteri Filppula kertoo minkä ajatuksen kera suuntaa seuraavalle kaudelle – ja mitä mieltä on yhdennäköisyydestään erään suomalaisräppärin kanssa 0:48
Valtteri Filppula kertoo minkä ajatuksen kera suuntaa seuraavalle kaudelle – ja mitä mieltä on yhdennäköisyydestään erään suomalaisräppärin kanssa

Valtteri Filppula on palautunut edellisestä kaudesta rauhassa Suomessa perheensä kanssa.

Kevään 2022 Leijonien kultakapteeni Valtteri Filppula  lomailee tällä hetkellä perheensä kanssa Suomessa. Filppula kertoi MTV Uutisille perinteisessä NHL-tähtien Bermuda-tennisturnauksessa nauttineensa perheineen jälleen ajastaan Suomessa.

Sveitsissä Genève-Servette HC -joukkueessa pelaava Filppula kiittelee sitä, että seuraavan kauden alkuun on vielä aikaa ja aikaa lepäämiselle on vielä runsaasti. 39-vuotias Filppula ilmoitti hiljattain jatkavansa vielä seuraavalle kaudelle joukkueensa riveissä, mutta nyt kiekkouralla mennään hänen mukaansa vuosi kerrallaan. 

– Eihän tässä enää hirveän montaa vuotta ole, vähän vuosi kerrallaan katsotaan, että miten kroppa kestää ja miten muutenkin on motivaatiota. Vielä on tuntunut tosi hyvältä ja on ollut kivaa pelata, niin ehkä olo ei vielä ole sellainen nelikymppinen, ensi keväänä pyöreitä täyttävä Filppula pohtii. 

Filppulan kesä koostuu suomalaisista perusasioista: lomasta, mökkeilystä, perheen kanssa olemisesta. Vaikka suuri osa loma-ajasta vietetään Helsingissä, muutama asia Suomen kesässä ovat Filppulalle erityisen tärkeitä. 

– Tätä tennistäkin tulee aika paljon pelattua ja siitä nautin, mutta kyllä tykkään mökillä olla, saunoa, olla järvellä ja semmoista, se on hyvä paikka rentoutua. 

Kesällä 2017 Filppula avioitui kanadalaisen puolisonsa Jordan Falcusanin kanssa. Parilla on tytär Vera, joka syntyi juuri ennen Pekingin talviolympialaisia vuonna 2022. Filppula kuvailee tyttärensä kasvavan vauhdilla ja menevän "kovaa joka paikkaan". 

Filppula kertoo lapsensa olevan tällä hetkellä erityisen kova matkimaan. Parin viikon väleinkin lapsi tuntuu oppivan aina jotain uutta. 

– Riittää energiaa, niin siinä saa itsellekin hommaa, kun pitää seurata. 

Isänä Filppula kertoo yrittävänsä olla mahdollisimman paljon läsnä aina silloin, kun jääkiekkouransa puitteissa siihen pystyy. 

– Se on ehkä se isoin juttu, mitä yritän olla: niin paljon koko ajan mukana kaikessa, kuin mahdollista. 

Mitä kuuluu Selänteelle, Filppulalle ja Granlundille? MTV vieraili NHL-tähtien Bermuda-tennisturnauksessa, katso alla olevalta videolta.

Mitä kuuluu Selänteelle, Filppulalle ja Granlundille? MTV vierailee NHL-tähtien Bermuda-tennisturnauksessa 11:38

Lue myös:

    Uusimmat