Kuinka laitat kätesi nyrkkiin? Katso, mitä se kertoo persoonastasi

Kuinka laitat kätesi nyrkkiin? Se saattaa kertoa jotakin persoonastasi, väittää Brightside.com!

Laita kätesi nyrkkiin Katso sitten yllä olevaa kuvaa. Mitä kuvan käsistä oma nyrkkisi muistuttaa? Se saattaa kertoa jotakin persoonastasi.

Katso alta, mitä nyrkkisi paljastaa!

Peukalo nyrkin sisällä

Jos peukalosi on nyrkin sisällä, olet hurmaava persoona. Olet älykäs, mutta ujo, ja siksi hurmaavuutesi voikin jäädä piiloon. Ihmiset voivat jopa luulla, ettet halua keskustella heidän kanssaan.

Vaadit toisinaan itseltäsi liikaa ja se johtaa ahdistukseen. Sinulla on näkemystä ja pyrit tilaan, jossa mikään ei häiritse sisäistä tasapainoasi.

Lähimmästesi on mukava olla seurassasi, mutta koet joskus surua siitä, että uusien ihmissuhteiden rakentaminen on sinulle vaikeaa. Et ole yltiösosiaalinen, mutta älä sure –sosiaalisuutta voi aina opetella!

Peukalo sojottaa ylös 

Jos sormi sojottaa ylös, olet todellinen ystävä lähimmäisellesi. Haluat auttaa silloinkin, kun se hankaloittaa omaa elämääsi. 

Olet energinen ja hieman kärsimätön persoona. Pidät seikkailuista ja olet saanut huimapään leiman, mutta samalla tunnet olosi usein hermostuneeksi. Sinäkin kaipaat turvaa ja apua! 

Kiltteyttäsi käytetään toisinaan hyväksi, ja kaipaatkin hyväksyntää ja tunnustusta. Et kuitenkaan anna periksi ihmisten suhteen. Suojelet ja puolustat niitä, jotka sitä tarvitsevat.

Peukalo nyrkin myötäisesti

Jos peukalosi myötäilee nyrkkiä ja muita sormiasi, olet luova ja sosiaalinen. Viehätät useita erilaisia ihmistyyppejä, ja oletkin energinen ystävä ja hyvä valinta johtotehtäviin työpaikalle.

Olet itsevarma ja tunnet oman arvosi, mutta samalla kaipaat hyväksyntää ja kehuja. Pelkäät virheitä, ja se estää sinua tekemästä rohkeita päätöksiä. Pelkäät, että tunteitasi loukataan! 

On aina mahdollista, että menestyksesi houkuttaa paikalle kateellisia. Älä siis lakkaa uskomasta itseesi, vaikka kukaan ei suitsuttaisi ihanuuttasi sinulle ääneen. 

Lähde: Brightside


Katso myös:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja