Mainos

KSML: Nainen kohteli lemmikkejään järkyttävällä tavalla – 19 koiraa jouduttiin lopettamaan

Viranomaiset joutuivat lopettamaan 19 huonokuntoista koiraa Jyväskylän seutukuntaan kuuluvassa Toivakassa perjantaina, uutisoi Keskisuomalainen. Koirat kuuluivat naiselle, joka tuomittiin syksyllä eläintensuojelurikoksesta.

Keski-Suomen käräjäoikeudessa marraskuussa eläintenpitokieltoon määrätyn naisen hallusta löydettiin yhteensä 20 koiraa, Keskisuomalainen kertoo. Niistä 19 todettiin eläinlääkäreiden toimesta niin huonokuntoisiksi, että ne jouduttiin lopettamaan. Yksi koirista toimitettiin eläintensuojeluyhdistykselle.

Keskisuomalainen kertoo, että käräjäoikeudessa naisen katsottiin laiminlyöneen eläintensä hoidon toistuvasti. Laiminlyönnit kävivät lehden mukaan ilmi alkuvuodesta 2016. Tuolloin muun muassa todettiin, että nainen ei ollut ulkoiluttanut koiriaan ja että niillä oli syömisvaikeuksia puuttuvien hampaiden vuoksi.

Nainen on saanut tuomion vastaavista laiminlyönneistä jo kaksi vuotta sitten, kertoo Keskisuomalainen. Lehden mukaan naisella on ollut hallussaan kerralla jopa 60 koiraa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja