Kruununprinsessa Victorian toinen lapsi syntyi – poika tuli!

Ruotsin kuningashuone sai tänään uuden jäsenen, kun kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin perhe täydentyi odotetulla tulokkaalla.

Ruotsin kruununprinsessa Victoria ja hänen puolisonsa prinssi Daniel ovat saaneet poikavauvan. Prinssi oli mukana synnytyksessä.

Daniel piti tiedotustilaisuuden Tukholman Karoliinisen sairaalan edustalla tänään keskiviikkona kello 23.30 Suomen aikaa.

Lapsi syntyi Suomen aikaa illalla kello 21.28. Tulokkaan strategiset mitat ovat 3 655 grammaa ja 52 senttimetriä.

– Lapsi ja äiti voivat erittäin hyvin, aurinkoisesti hymyilevä Daniel kertoi tiedotustilaisuudessa medialle.

Hovi kertoi etukäteen lapsen lasketuksi ajaksi maaliskuun.

Victorian ja Danielin ensimmäinen lapsi, prinsessa Estelle syntyi helmikuussa 2012. Uuden tulokkaan myötä Estellestä, 4, tuli isosisko.

Victoria on kertonut lehtihaastatteluissa, että Estelle oli raskaudesta kuullessaan tokaissut toivovansa mieluummin hamsteria.

Ahkerasti työskentelevä kruununprinsessa ei luopunut edustustehtävistään ennen helmikuun puolta väliä. Toivottu ja odotettu raskaus on pukenut Victoriaa, joka on hehkunut tyylikkäänä ja onnellisena kaikissa edustustehtävissään.

Ruotsin hovista kuullaan keväällä enemmänkin vauvauutisia, sillä prinssi Carl Philipin ja prinsessa Sofian esikoisen laskettu aika on huhtikuussa.

---

Artikkelia muokattu 2.3.2016 kello 23.55: Lisätty vauvan tarkat mitat sekä syntymäaika.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja