Mainos

KRP julkaisi vankilaa pakoilevien listan yhdessä Ruotsin ja Tanskan poliisin kanssa: Suomalaisista listalla ex-Cannonball Tranberg, kovan luokan huumerikollisia ja tappaja

Keskusrikospoliisi kertoo yhdistävänsä voimansa Ruotsin ja Tanskan poliisiviranomaisten kanssa etsintäkuulutettujen rikollisten löytämiseksi. 

Poliisien FAST-yksiköiden julkaisemilla listoilla on henkilöitä, joita epäillään törkeistä rikoksista tai heidät on jo tuomittu niistä. Listat on julkaistu Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa yhtäaikaisesti ja henkilöiden epäillään oleskelevan pohjoismaissa.

Suomalaisista rikollisista listalla on Cannonballista tunnettu talousrikollinen Janne Tranberg, törkeästä huumausainerikoksesta ja ampuma-aserikoksesta tuomittu Mike Soldier, törkeästä huumausainerikoksesta tuomittu Ville Lehmusmetsä sekä taposta ja ampuma-aserikoksesta tuomittu Sammy Mäenpää.

Kaikki listalla olevat suomalaiset on tuomittu rikoksesta ja pakoilevat rangaistusta.

Poliisien FAST-yksiköt ovat osa ENFAST-verkostoa, jonka tehtävänä on aktiivisesti etsiä vakaviin rikoksiin syyllistyneitä tai niistä tuomittuja henkilöitä.

Niin Suomen kuin Ruotsin ja Tanskan etsintäkuuluttamista henkilöistä voi antaa vinkin soittamalla numeroon 050 440 1800 tai sähköpostilla osoitteeseen wanted.krp@poliisi.fi

Lista on nähtävissä kokonaisuudessaan täältä.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja