Mainos

Kristiinankaupungin uimahalli tuhoutui tulipalossa

Palosta aiheutui mittavat taloudelliset vahingot, mutta henkilövahingoilta vältyttiin.

Kristiinankaupungin uimahalli on tuhoutunut tämänpäiväisessä tulipalossa täysin. Iltapäivällä syttynyt tulipalo tuhosi uimahallin ja samassa rakennuksessa olleen kuntosalin käyttökelvottomaksi. Palosta aiheutui mittavat taloudelliset vahingot, mutta henkilövahingoilta vältyttiin.

Riskit vieläkin suurempaan vahinkoon olivat olemassa. Hallin alakerrassa säilytettiin jonkin verran uimahallitoiminnassa tarvittavia vaarallisia kemikaaleja, kuten klooria. Aluepalopäällikkö Kaj Enqvistin mukaan palokunta sai kuitenkin siirretyksi kemikaalit turvaan, eikä myrkyllisiä kaasuja päässyt ilmaan.

Hälytys Lapväärtin Lålbyn kylässä palavasta uimahallista tuli Pohjanmaan hätäkeskukselle noin kello 13. Palokunnan saapuessa paikalle rakennus oli jo kauttaaltaan tulessa.

Palon vauhdikasta leviämistä edisti navakka etelätuuli. Toinen leviämistä nopeuttanut syy oli se, että hallin vanhan tasakaton päälle on rakennettu uusi harjakatto. Uuden ja vanhan katon väliin on jäänyt ontelorakenne, jossa palo pääsi leviämään helposti.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.