Mainos

Kristiina Werner-Autio MTV MEDIAn uudeksi ohjelmajohtajaksi

KTM Kristiina Werner-Autio, 42, on nimitetty MTV MEDIAn ohjelmajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi nykyisen ohjelmajohtajan Jorma Sairasen siirtyessä sovitun mukaisesti eläkkeelle vuodenvaihteessa. Werner-Autio aloittaa tehtävässä vuoden 2014 alkupuolella.

Kristiina Werner-Autio tulee MTV MEDIAan Nelonen Mediasta, jossa hän on vastannut Nelonen Median tv-kanavista vuodesta 2008 alkaen. Tätä ennen hän on toiminut Nelonen Mediassa muun muassa kansainvälisen ja kotimaisen ohjelmiston päällikkönä vuodesta 2004.

Werner-Autio on aloittanut työuransa MTV Oy:ssä nuoriso-ohjelma Jyrkin markkinointitehtävissä 1996. Vuonna 1997 hän siirtyi kanadalaisen Chum Televisionin ohjelmamyynnin päälliköksi ja vuonna 1999 MTV Oy:n omistaman tuotantoyhtiön Funny-Filmsin toimitusjohtajaksi. Vuosina 2001 - 2003 hän toimi kaapelikanava Moontv:n toimitusjohtajana.

Toimitusjohtaja Heikki Rotko: Werner-Autio täyttää Sairasen "suuret saappaat"

– Kiitän Jorma Sairasta hänen merkittävästä työstään MTV MEDIAn pitkäaikaisena ohjelmajohtajana. Huolellisen rekrytointiprosessin tuloksena päädyimme Kristiina Werner-Autioon Sairasen "suurien saappaiden" täyttämisessä, MTV MEDIAn toimitusjohtaja Heikki Rotko sanoo.

– Werner-Aution monipuolinen osaaminen ja laaja kokemus media-alalla vaikuttivat valintaan. MTV:ssä on käynnissä iso uudistumisprosessi. Vaikka rekrytointi ei sinällään liity uudistumisprosessiin, on tällainen taitekohta aina myös mahdollisuus uudistua.

– Tuntuu hyvältä palata Maikkarille, josta tv-urani alkoi 18 vuotta sitten. MTV MEDIAlla on upeat kanavat ja hienot sisällöt, jotka ovat suomalaisten kestosuosikkeja. On etuoikeus päästä mukaan yhtiön meneillään olevaan uudistukseen tekemään uusia, kaikkia suomalaisia koskettavia menestyssisältöjä, Kristiina Werner-Autio sanoo.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.