Krista Siegfridsin TTK-harjoitusviikko on ollut erityisen tunteikas – vanhat muistot nousivat pintaan: "Mietin, että mitä ihmettä minun kropassani tapahtuu?"

5:57
Katso aiempi esitys videolta!

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa tähtiparit esittävät oman tarinansa tanssin kautta.

Illan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa tähtiparit pääsevät kertomaan oman henkilökohtaisen tarinansa tanssin avulla.

Laulaja Krista Siegfrids esittää tanssiopettaja Anssi Heikkilän kanssa Foxtrot Can You See Me? -kappaleen tahtiin, joka on Siegfridsin oma tekemä kappale hänen edesmenneelle isälleen. Siegfrids menetti isänsä ollessaan teini-ikäinen.

– Tämä viikko on ollut aika raskas ja tunteikas, kun on tämä tarina. Isä on ollut niin vahvasti mielessä ja kaikki muistot nousseet pintaan. On ollut ihanaa, mutta aika raskasta ja pillittämistä. Silti on ihanaa tehdä tämä tanssi, Siegfrids kuvailee.

Erityisesti omalle isälle tehtyyn kappaleeseen tanssiminen herättää tunteet pintaan.

– Muistan ikuisesti, kun lauloin ensimmäisen kerran tämän biisin livenä, niin itkin paljon. Samalla tavalla kävi, kun tanssimme tämän ensimmäisen kerran. Mietin, että mitä ihmettä minun kropassani tapahtuu?

Myös tanssiopettaja Anssi Heikkilä on menettänyt isänsä nuorena.

– Krista kertoi oman tarinansa ja mietin, että kuulostaapa aika tutulta. Kerroin omani ja se oli aika jännä hetki, Heikkilä kertoo.

Tanssii Tähtien Kanssa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19:30. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja