Krista Siegfridsille jälleen kymppirivi – herkistyi tanssista: "Tämä voisi olla meidän erobiisimme"

5:56
Katso parin tanssi videolta!

Krista Siegfrids tarjoili semifinalissa jälleen kaksi upeaa esitystä. 

Laulaja Krista Siegfrids nousi Tanssii Tähtien Kanssa -semifinaalin parketille tanssiopettajansa Anssi Heikkilän kanssa. Tähtipari tarjoili katsojille upean wieninvalssin Say Something -kappaleen tahtiin. 

Siegfrids kertoo tunteikkaana suorituksestaan ja miettii biisin olleen hänen ja tanssiopettajansa TTK-taipaleen erokappale.

– Tämä voisi olla meidän erobiisimme. Tämä voi olla viimeinen tanssi, laulaja tuumii.

Pari esittää illan toisena tanssisa rumban Don’t Be So Shy -kappaleen soidessa taustalla. 

Tuomarit Helena Ahti-Hallberg, Jorma Uotinen ja Jukka Haapalainen kommentoivat ensimmäistä esitystä suorassa lähetyksessä.

– Tämä oli niin puhdas suoritus. Aivan törkeen hyvä, Haapalainen kuvailee.

– Tanssiessa ihminen on hyvin paljas ja joskus onnistuu tuomaan herkemmän puolen esiin. Oli ihana nähdä se sinusta Krista, Ahti-Hallberg kertoo.

– Tämä oli vastaansanomattoman kaunis valssi. Alusta loppuun puhdasta tanssia. Tässä liidolla oli helppoa olla mukana. I Love it! Uotinen ylistää.

Tuomarit antoivat parille täyden kymppirivin. 

Siegfrids on saanut TTK-kauden aikana jo kuusi kertaa täydet kympit. Vastaavaan suoritukseen on aiemmin yltänyt näyttelijä Christoffer Strandberg. Mikäli Siegfrids saa seuraavasta tanssista jälleen kymppirivin, tekee hän siinä TTK-ennätyksen. 

Tanssii Tähtien Kanssa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19:30. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja