Yleisö mylvii! Ernest Lawson räjäytti potin TTK-finaalissa – kymppirivin antaneet tuomarit hehkuttavat: "Olen langennut teihin"

5:22
Katso parin potin räjäyttänyt tanssi videolta!

Näyttelijä Ernest Lawson pisti parasta Tanssii Tähtien Kanssa -finaalin ensimmäisessä tanssissa.

Tanssii Tähtien Kanssa -kausi huipentuu jännittävään finaaliin. Syksyn ajan suosikkiohjelmassa hurmanneet näyttelijä Ernest Lawson ja tanssiopettaja Anniina Koivuniemi esittivät yleisölle näyttävän finaalitanssin.

Tähtiparin ensimmäisenä tanssina nähtiin fuusiotanssi tango/rumba Seisouso-kappaleen tahtiin. Tuomarit Helena Ahti-Hallberg, Jorma Uotinen ja Jukka Haapalainen kommentoivat esitystä suorassa lähetyksessä.

– Puhdasta tanssia, taitoa, taidetta joka tahti. Kaksi asia, jota ei voi treenata tai opetta, aitous ja charmi teissä on ne molemmat, Uotinen kuvailee.

– Olen langennut teihin. Tango näyttäytyi kiihkeänä. Tämä oli ihan loistava kombinaatio, Haapalainen ylistää.

– Nyt täytyy sanoa Anniinalle, että loistavasti tehty koreografia. Upeasti yhdistetty kaksi tanssilajia toisiinsa ja hienosti tanssittu, Ahti-Hallberg kuvailee.

Pari sai yhteensä 30 pistettä. Finaalissa tuomareiden pisteillä ei ole vaikutusta lopputulokseen, vaan päätöksen tekevät katsojat. 

Pari tulee esittämään vielä katsojien suosikkitanssin jiven kauden toisesta livestä Happy-kappaleen säestyksellä. Viimeisenä esityksenä parilta tullaan näkemään freestyle-esitys Unsteady-kappaleen tahtiin. 

Tanssii Tähtien Kanssa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19:30. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja