Krista Siegfrids lensi kotiinsa Hollantiin – koneessa vain viisi matkustajaa: "Minulla oli todella turvallinen fiilis"

Krista Siegfrids iloitsee uudesta elämän tilanteesta – uusi rakkaus ulkomailla ja TV-ohjelmat Suomessa pitää arjen kiireisenä 3:15
Krista Siegfrids iloitsee uudesta rakkaudestaan.

Krista Siegfrids matkusti takaisin kotiinsa Hollantiin.

Laulaja Krista Siegfridsillä on nykyään koti Hollannin pääkaupungissa Amsterdamissa, josta hänen uusi rakkautensa on kotoisin. 

Siegfrids nähtiin keväällä MTV3-kanavalla pyörineen Talent Suomi -ohjelman tuomarina. Hän joutui jättäytymään kuitenkin kolmesta jaksosta pois karanteeniin, sillä hän matkusti kuvauksia varten Hollannista. Viime sunnuntain (5.4.) finaalilähetyksen jälkeen laulajakaunotar matkusti takaisin rakkaansa luo. 

Koronaviruksen myötä, Suomen rajat on suljettu ja kaupallinen lentoliikenne on laitettu minimiin. Siegfrids kertoo nyt MTV Uutisille matkastaan takaisin kotiin. Hän sanoo, että lentokentällä ei ollut juuri ketään. 

– Siellä oli passikontrolli, jossa he kysyivät, mihin matkustan ja miksi. He kysyivät myös, että onko mahdollisuutta jäädä Amsterdamiin, jos tilanne pahenee Suomessa ja lennot peruutetaan. 

Siegfridsin lisäksi koneessa oli ollut ainoastaan viisi matkustajaa, ja matkustajilla oli siellä sopivat turvavälit. 

– Lentoemännillä oli suojavarusteet, hanskoja ja suusuojia. Ruokaa ei myöskään tarjoiltu turvallisuussyistä. Kaikki olivat tosi mukavia, vaikka tilanne olikin outo.

– Oli turvallinen fiilis, koska missään ei ollut ketään. Ihmiset niin lentokentällä kuin koneessa olivat oikein ystävällisiä ja tekivät työnsä hyvin. 

Myös Amsterdamissa, Schipolin kansainvälinen lentokenttä oli ammottanut tyhjyyttään. Siegfrids on onnellinen, että pääsi takaisin kotiin. 

– Täällä ollaan myös karanteenissa. Kaupassa pitää jonottaa ulkopuolella, sillä siellä saa olla tietty määrä ihmisiä vain yhtä aikaa. Täällä saa käydä kuitenkin ulkona, mutta ei tietenkään porukalla, hän kertoo. 

Finnair operoi lentoja Amsterdamiin harvakseltaan. Yhdensuuntainen lento maksaa keskimäärin noin 240 euroa. 

Siegfridsin ja hänen puolisonsa suhde on edennyt salamavauhtia. Pariskunta tutustui toisiinsa ystävien kautta. Suhde tuli koko kansan tietoisuuteen vuoden alussa. 

– Hän on ihana kaveri. Tosi järkevä tyyppi ja fiksu. Tosi kivaa vastapainoa minulle, koska leijun jossain pinkeissä pilvissä, Siegfrids kertoi MTV Uutisille tammikuun lopussa. 

Siegfrids erosi pitkäaikaisesta puolisostaan Janne Grönroosista maaliskuussa 2019.

Lue myös:

    Uusimmat