Krista Siegfrids latoi suorat sanat koronatilanteelle: "Mitä Krista on oppinut, ei v*ttu mitään!"

Krista Siegfrids pääsee tuomaroimaan Talent-finaalia karanteenin jälkeen – tähti kertoo kevään kuulumisensa MTV:n haastattelussa 8:43
Krista Siegfrids kertoi MTV Uutisille karanteeniajastaan.

Krista Siegfrids haaveilee pääsevänsä jo esiintymään ja baariin.

Laulajakaunotar Krista Siegfrids ei turhaan kaunistele sanojaan mitä koronatilanteeseen tulee. Hän julkaisi tänään keskiviikkona (29.4.) Instagram Stories -osiossa kuvia, joissa avaa tuntemuksiaan koronakriisin suhteen.

– Muut ihmiset: Kriisin aikana olen nauttinut laatuajasta perheen kanssa ja ymmärtänyt mikä on elämässä oikeasti tärkeää. Mitä sinä olet Krista oppinut, hän kirjoittaa kuvaan.

– Ei v*ttu mitään! Jos en saa matkustaa, mennä viisuihin ja tehdä isoja shownumeroita, niin en halua elää, Siegfrids kirjoittaa kuvaan, jossa poseeraa ananas kädessään bileiden keskellä.

– Menee tunteisiin! Otan sometauon kun on niin saat*nan tylsää!!!. See you never (ok, ehkä huomenna), Siegfrids kirjoittaa toiseen kuvaan, jossa poseeraa esiintymislavalla. 

Siegfrids kertoi tuntemuksistaan myös tuoreessa Instagram-kuvassa, jossa hän poseeraa baaritiskillä. 

– Kuka haluaa otta drinkin baarissa kanssani sitten kun tämä paska on ohi, Siegfrids kirjoittaa kuvan yhteyteen.

Hän on lisännyt kuvatunnisteeksi: hemmetin väsynyt tähän karanteenielämään (huom. vapaa suomennos.)

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen täältä.

Siegfrids joutui viettämään maaliskuun lopussa pari viikkoa kotikaranteenissa Suomessa, jonne hän palasi Hollanista Talent Suomi -ohjelman livelähetyksiä varten. 

Sosiaaliselle naiselle kotikaranteenissa olo ei ole ollut helppoa. Hän palasikin finaalilähetyksen jälkeen pikimmiten Hollantiin rakkaansa luokse. 

Siegfridsin ja hänen puolisonsa suhde on edennyt salamavauhtia. Pariskunta tutustui toisiinsa ystävien kautta. Suhde tuli koko kansan tietoisuuteen vuoden alussa. 

– Hän on ihana kaveri. Tosi järkevä tyyppi ja fiksu. Tosi kivaa vastapainoa minulle, koska leijun jossain pinkeissä pilvissä, Siegfrids kertoi MTV Uutisille tammikuun lopussa. 

Siegfrids erosi pitkäaikaisesta puolisostaan Janne Grönroosista maaliskuussa 2019.


Lue myös:

    Uusimmat