Krisse Salminen täyttää 45 vuotta – julkaisi hellyttävän nostalgisen vauvaotoksen: "Ihanaa kun synnyin"

Tähtikoomikot Kiti Kokkonen, Niina Lahtinen ja Krisse Salminen kuvailevat toisiaan 1:05
Näin Krisse Salminen, Kiti Kokkonen ja Niina Lahtinen kuvailevat toisiaan.

Krisse Salminen juhlistaa syntymäpäiväänsä nostalgisella otoksella.

Näyttelijä-koomikko Krisse Salminen viettää 28. huhtikuuta 45-vuotissyntymäpäiviään. Juhlapäivän kunniaksi Salminen julkaisi Instagram-tilillään nostalgisen otoksen vuosien takaa. Kuvassa Salminen nähdään aivan pienenä vauvana. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Aatella 45! Ihanaa kun synnyin, oon viihtynyt täällä! Lähden töihin juhlimaan, sekin on ihanaa näinä aikoina! Koko päivän ja huomisenkin saa onnitella ja lähettää paketteja! Rakkautta ja valoisaa kevättä kaikille, Salminen kirjoittaa kuvapäivityksensä yhteydessä. 

Salmisen päivitys on kirvoittanut runsaasti onnitteluja koomikon seuraajien keskuudessa. Onnittelijoiden joukkoon ovat liittyneet muun muassa Anni HautalaMaarit HurmerintaErnest Lawson sekä Tuija Pehkonen.

Edellisvuonna Salminen kertoi juhlistavansa syntymäpäiväänsä pitämällä perheelleen tietokilpailun aiheesta "Kristiinan lapsuus". 

Salminen nousi julkisuuteen vuonna 2003 höpsöllä Krisse-hahmollaan. Viime vuosina hänet on nähty lukuisissa tv-ohjelmissa, kuten kahdesti Venlalla palkitussa Siskonpeti-sarjassa, jossa hän toimii myös käsikirjoittajana.

Lue myös:

    Uusimmat