Kris Jennerin sisko on kuollut äkillisesti: "Sydäntäni särkee"

Seurapiiritähti Kris Jennerin, 68, pikkusisko Karen Houghton on kuollut yllättäen 65-vuotiaana.

Seurapiiriäiti Kris Jennerin, 68, pikkusisko Karen Houghton on kuollut äkillisesti 65-vuotiaana. Kris kertoi 19. maaliskuuta Instagramissa, että hänen siskonsa menehtyi maanantaina 18. maaliskuuta. 

Kris jakoi vanhoja kuvamuistoja hänestä ja edesmenneestä siskostaan Instagramissa. 

– Kerron raskain sydämin ja syvimmällä surulla, että sisareni Karen menehtyi eilen yllättäen. Sydäntäni särkee äitini Mary Jon ja sisarentyttäreni Natalien puolesta, ja rukoilen, että Jumala johdattaa meitä kaikkia tämän vaikean ajan läpi. Karen oli kaunis sisältä ja ulkoa. Hän oli suloisin, ystävällisin, herkin ja haavoittuvaisin ja niin kovin hauska. Hän oli aina kiitollinen elämästään ja arvosti perhettään ja ystäviään ja erityisesti kaunista tytärtään, Kris kirjoitti koskettavasti. 

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Hänellä on niin suuri osa sydäntäni, ja vaalin jokaista yhteistä muistoa. Karenin poismeno on muistutus siitä, että elämä on niin lyhyt ja kallisarvoinen, eikä huomista ole koskaan luvattu. Meidän on kerrottava rakkaillemme, kuinka paljon rakastamme heitä. Rakastan sinua kaunis siskoni, Kris päätti kirjoituksensa. 

Krisin äiti Mary Jo ”MJ” Shannon oli aiemmin naimisissa Robert Houghtonin kanssa, jonka kanssa hän sai Krisin ja Karenin. MJ:n avioliitto Robertin kanssa oli lyhytikäinen, ja MJ kasvatti kaksi tytärtään yksinhuoltajaäitinä ennen kuin tapasi ja meni naimisiin kolmannen aviomiehensä Harry Shannonin kanssa. MJ:n ja Harryn liitto kesti 40 vuotta aina MJ:n kuolemaan asti. Hän kuoli auto-onnettomuudessa vuonna 2003. 

Kris kertoi Haute Living -lehdessä vuonna 2015 pitävänsä Harrya isähahmonaan.

Krisillä on nyt jo edesmenneen Robert Kardashian Sr.:n kanssa neljä lasta: Kourtney, 44, Kim, 43, Khloé, 39, ja Rob, 37. Robertin jälkeisestä suhteestaan Krisillä on Caitlyn Jennerin  (ent. Bruce Jenner), 74, kanssa kaksi tytärtä: Kendall, 28, ja Kylie Jenner, 26.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat