Kim Kardashianin kuopuksen Psalm Westin kuvaa ihaillaan somessa – tähdeltä hurja väite: Uskoo isänsä syntyneen uudelleen pojassaan

1:12
Keeping up with the Kardashians -sarjan viimeisimmällä tuotantokaudella vierailtiin Suomessa!

Kim Kardashian paljastaa hurjia yksityiskohtia siitä, miksi hän uskoo isänsä syntyneen uudestaan nuorimmassa lapsessaan.

Tosi-tv-tähti ja somejulkkis Kim Kardashian West julkaisi hiljattain Instagram-tilillään kuvan perheensä kuopuksesta Psalm Westistä. Monet seuraajat ovat huomanneet kymmenen kuukauden ikäisessä Psalmissa samoja piirteitä kuin Kardashianin suvun miehillä.

– Hän näyttää aivan Robert Kardashianilta ja Rob Kardashianilta, useampikin fani riensi kehumaan.

– Todella paljon isäsi näköinen! kommenttikentässä ällisteltiin.

Jotkut faneista näkivät yhtäläisyyttä myös Psalmin ja tämän serkun Dreamin välillä. Dream on juurikin Kimin veljen Rob Kardashianin tytär.

Myös Kim Kardashian kommentoi yhdennäköisyyttä hiljattain E! Newsille antamassaan haastattelussa. Hän nosti esiin Keeping up with the Kardashians -sarjan 16. tuotantokauden jakson, jossa hän ja Khloé-sisko tapasivat Balin-lomalla meedion.

– Sokea meedio tuli luokseni ja sanoi, että synnyttäisin pojan, jonka kautta isäni syntyy uudelleen, Kardashian muisteli.

Kardashian kertoi, ettei kukaan kuvausryhmästä tiennyt tuolloin, että hänen ja Kanye Westin perheeseen oli tulossa vielä yksi lapsi sijaissynnyttäjän avulla – saatikka, että lapsi olisi poika.

– Kukaan ei tiennyt siitä!

Kardashianin isä Robert Kardashian kuoli vuonna 2003. Hän oli tunnettu lakimies ja avusti muun muassa O.J. Simpsonia.

Kim kertoi haastattelussa myös käänteistä, joiden perusteella hän itse ja muu perhe ovat alkaneet pitää mahdollisena, että Robert Kardashianin henki todella eläisi Psalmissa. Tätä tukee Kardashianin mukaan esimerkiksi tapaus, joka sattui, kun pienokainen oli lastenhoitajansa kanssa eräillä vauvakutsuilla ilman äitiään.

– Tuntematon nainen tuli lastenhoitajan luo ja kysyi, onko poika hänen. Kun hän kertoi, että hän vain vahtii lasta, käski nainen kertomaan lapsen äidille, että lapsessa elää äidin edesmenneen perheenjäsenen henki, Kardashian kertoi E! Newsille.

Lisäksi tähti kertoo huomanneensa muitakin yhtäläisyyksiä poikansa ja edesmenneen isänsä välillä.

– Hänkin on vasenkätinen, kuten isäni. En ennen uskonut uudelleensyntymiseen, mutta kun kaikki tämä on tapahtunut, olen alkanut uskoa.

Psalmilla on kolme vanhempaa sisarusta: 6-vuotias North, 4-vuotias Saint sekä 2-vuotias Chicago. Psalm ja Chicago syntyivät sijaissynnyttäjän avulla, koska lääkärit varoittelivat uuden raskauden olevan riski Kardashianin terveydelle.

Lähteet: Hello MagazineE! News

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja