Khloé Kardashian suree eksänsä Tristan Thompsonin äidin kuolemaa: "Minulla on niin paljon sanottavaa, ja toisaalta ei mitään"

0:34
Tältä näytti Keeping Up With the Kardashians -sarjan viimeinen kausi.

Khloé Kardashianin ex-anoppi Andrea Thompon kuoli äkillisesti tammikuun alussa.

Seurapiiritähti Khloé Kardashian on varsin järkyttynyt ex-anoppinsa, eli Tristan Thompsonin äidin, Andrea Thompsonin kuolemasta. People uutisoi 6. tammikuuta, että Andrea on menehtynyt sydänkohtaukseen.

Khloé jakoi musertavan muistokirjoituksen Instagramissa 24. tammikuuta.

Kuvia voit selata nuolesta. Khloé Kardashian julkaisi kuvia hänestä, Andrea Thompsonista ja muusta perheestään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Olen vältellyt tätä. Vältellyt hyväksymästä tätä todeksi. Minulla on niin paljon sanottavaa, ja toisaalta ei mitään. Minulla on niin paljon erilaisia tunteita, ja silti tunnen itseni turtaksi. Elämä voi toisinaan olla raa’an epäreilua, ja tämä on ollut yksi vaikeimpia aikoja meidän monen elämässä. Samaan aikaan tunnen itseni siunatuksi, kun minulla on joku, joka tekee hyvästien sanomisen niin uskomattoman vaikeaksi, Khloé kirjoitti englanniksi.

Khloé kuitenkin kirjoitti, ettei oikeastaan usko lopullisiin hyvästeihin.

– Tiedän, että näen sinut uudelleen. Tiedän, että kuulen suloisen äänesi ja tarttuvan naurusi. Joten siihen asti, kunnes näen sinut uudelleen taivaassa, valitsen ikävöidä sinua ja aion ikävöidä sinua enemmän ja enemmän joka ikinen päivä, tähti kirjoitti sydäntä särkevästi.

Seurapiiritähti ei myöskään usko, että Andrea halusi koskaan jättää poikiansa, jotka olivat hänen koko maailmansa. Tristanin lisäksi Andrealla oli kolme poikaa: Dishawn, Daniel ja Amari. Amari kärsii epilepsiasta.

– He oppivat elämään reikä sydämessään, koska he ovat taistelijoita, kuten heidän taistelija-äitinsä. Tiedä, että lupaan sinulle, että Amari tulee pärjäämään. Katsomme hänen peräänsä, autamme ja suojelemme häntä. Poikasi tulevat pärjäämään, koska heillä on rinnallaan suojelusenkeli.

Kirjoituksensa päätteeksi Khloé toisteli rakastavansa Andreaa.

Khloélla ja Tristanilla on yhteinen tytär True, 4, ja sijaissynnyttäjän avulla saatu, elokuussa 2022 syntynyt poika. Tristanilla on niin ikään vajaan vuoden ikäinen Theo-poika Maralee Nicholsin kanssa ja 6-vuotias Prince-poika eksänsä Jordan Craigin kanssa. Khloé ja Tristan ovat eronneet useamman kerran, ja tällä hetkellä he eivät ole yhdessä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja