Kris Jennerin nostalgiaotokset ihastuttavat – seuraajilta yllättävä huomio

Kim Kardashian murtuu Keeping Up With the Kardashians -trailerissa 1:40
Oletko katsonut Keeping Up with the Kardashians -sarjan viimeisen tuotantokauden?

Tosi-tv-tähti Kris Jenner onnitteli äitiään muistojen kera.

Kris Jennerin, 66, äiti M.J., eli Mary Jo Campbell, täytti 88 vuotta, jonka kunniaksi seurapiiritähti jakoi vanhoja kuvia äidistään, lapsistaan ja itsestään Instagramissa.

– Hyvää syntymäpäivää kauniille äidilleni M.J.:lle! Olet paras ystäväni, sydämeni ja sankarini! Kiitos kaikesta, mitä olet vuokseni tehnyt ja jokaisesta yhteisestä muistostamme. Kiitän jumalaa siitä, että olet äitini ja olen niin kiitollinen kaikesta, mitä olemme läpikäyneet yhdessä, ja perheestä, jonka olemme rakentaneet. Rakastan sinua äiti enemmän kuin voit ikinä tietää, Kris kirjoitti englanniksi Instagramissa.

Voit selata kuvia nuolista.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. 

Kuvakarusellin kuudes kuva on nuoresta Krisistä ja hänen äidistään. Krisillä on päällään keltainen röyhelömekko.

Kuvien joukossa on myös kuva M.J.:stä lapsenlastensa Kendall ja Kylie Jennerin kanssa sekä kuva, jossa isoäiti on Kourtney, Khloé,  Kim ja Rob Kardashianin kanssa.

Krisin seuraajat ovat ihastelleet vanhoja otoksia.

– Nuori Kris näyttää aivan Kendallilta!

– MJ on kansallinen aarre! Hyvää syntymäpäivää!

– Anna Wintour on äitisi, eräs seuraaja kommentoi kysymysmerkillä ja oletettavasti viittaa M.J:n näyttävän Voguen päätoimittaja  Anna Wintourilta.

Kardashianin perheen elämää seurattiin Keeping Up With the Kardashians -tosi-tv-sarjassa peräti 20 kauden ajan. Sarja loppui kesäkuussa 2021. Uutta The Kardashians -sarjaa on kuitenkin tehty jo ensimmäinen kausi, joten perhe aikoo viihtyä edelleen valokeilassa.

Lue myös:

    Uusimmat