Kriisi-Argentiinan tarina jatkuu – Sampaolilta valta pois, pelaajat päättävät kokoonpanon

Daily Mailin mukaan jalkapallon MM-kisojen Argentiinan maajoukkueen päävalmentaja Jorge Sampaolilla ei ole enää vaikutusvaltaa. Pelaajat päättävät kokoonpanon otteluun Nigeriaa vastaan. 

Videolla Tulosruudun raportti sunnuntain kisapäivästä.

Argentiinan kokeneet pelaajat ovat ilmaisseet huolensa kahden heikon ensimmäisen pelin jälkeen. Argentiina pelasi Islannin kanssa tasan ja hävisivät Kroatialle. Perjantaina koko joukkue halusi tapaamisen valmennustiimin sekä maan palloliiton puheenjohtajan Claudio Tapian kanssa. 

Javier Mascherano oli johtamassa Sampaolin ulosajoa. Pelaajat halusivat korvata Sampaolin joukkueenjohtaja Jorge Burruchagalla. Hänet muistetaan vuoden 1986 MM-kultaa voittaneesta joukkueesta. Burruchagan läheinen ystävä tuosta joukkueesta, Ricardo Giusti kertoi tunnelman olleen brutaali. 

– Pelaajat haluavat rakentaa joukkueen, Giusti sanoi.

– He ovat sanoneet Sampaolille ja Tapialle, että he valitsevat joukkueen. Sampaoli saa istua penkillä jos haluaa, sillä ei ole väliä. Sillä ei ole mitään tekemistä hänen kanssaan, Giusti jatkoi. 

Argentiina kohtaa Nigerian alkulohkon viimeisessä ottelussa tiistaina. Sen on pakko voittaa, jos se aikoo edetä pudotuspeleihin. 

Lue myös:

    Uusimmat