Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Köyhät ritarit: Lohipastramia salaattipedillä

Lohipastramia salaattipedillä.
Lohipastramia salaattipedillä.
Julkaistu 28.01.2011 18:55

Köyhissä ritareissa loihdittiin ruokapöytään lohipastramia salaattipedillä. Tällä reseptillä voit herkutella samoilla aineksilla itsekin.

  • noin 500 g lohifileetä (keskipala)
  • suolaa
  • pippurisekoitusta
  • friseesalaattia
  • rucolaa
  • parmesaanilastuja
  • oliiviöljyä (Lanfranchi oliiviöljyä)
  • suolaa

Poista lohesta kaikki ruodot ja rasvat, jotta saat kauniin punaisen lohipalan. Mausta kala suolalla ja anna sen imeytyä kylmässä noin 1,5–2 tuntia.

Leikkaa lohipala ruotoviivan suuntaisesti neljään osaan, tarkoituksena on saada aikaan neljä epämääräistä, kulmikasta siivua. Lämmitä teflonpannu tulikuumaksi.

Pyöritä lohipalat kuivalla pannulla yksi kerrallaan siten, että ne saavat aavistuksen pintaväriä ja nosta palat reilunkokoiseen astiaan. Mausta lohipalat pippurisekoituksella.

Kääri jokainen lohipala omaan tiukkaan kelmupakettiin, pyörittäen kelmua molemmista päistä eri suuntiin. Siirrä paketit tunniksi jääkaappiin.

Revi friseesalaatti. Sekoita kulhossa friseesalaatti, rucola, parmesaanilastut ja oliiviöljy keskenään. Mausta suolalla.

Leikkaa terävällä veitsellä pötköistä sopivia lohipastramipaloja. Poista paloista kelmut vasta leikkaamisen jälkeen. Tarjoile salaatin kera.

Resepti: Nicolas Thieulon

Lisää aiheesta:

Ravintolayrittäjä Elias ilahtui Linnan juhlien säräuutisesta – "Suurin osa ei tiedä" Poikkeuksellinen perinneruoka Linnan juhliin: Valmistaminen kestää jopa 4–5 päivääNyt paljastui tietoa Linnan juhlien ruoistaKymmenen varhaista oiretta muistisairaudesta – älä jätä hälytysmerkkejä huomiottaUnohda askelmäärä: Yksi kävelymuutos voi tuoda hyötyjä sydänterveydelle"Olutsekoilulle" stoppi: Vanha suosikki on taas hitti
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 11:14
    Linnan juhlat

    Ravintolayrittäjä Elias ilahtui Linnan juhlien säräuutisesta – "Suurin osa ei tiedä"

  • 09:17
    Linnan juhlat

    Poikkeuksellinen perinneruoka Linnan juhliin: Valmistaminen kestää jopa 4–5 päivää

  • 08:58
    Linnan juhlat

    Nyt paljastui tietoa Linnan juhlien ruoista

  • 06:59
    Muistisairaudet

    Kymmenen varhaista oiretta muistisairaudesta – älä jätä hälytysmerkkejä huomiotta

  • Eilen18:52
    Sydänterveys

    Unohda askelmäärä: Yksi kävelymuutos voi tuoda hyötyjä sydänterveydelle