Kovalainen: Aika huima tilanne Vettelin kanssa

Team Lotus -talli päästi Heikki Kovalaisen Singaporen GP:n varikkokäynniltä vaarallisesti varikkosuoralle Red Bullin Sebastian Vettelin rinnalle.

- Varikolla oli läheltä piti -tilanne varikolla Vettelin kanssa. Se oli aika huima tilanne. Minä en toki seurannut Vetteliä, vaan seurasin vain meidän pitstop-kaveria, joka päästi minut menemään. Onneksi jotenkin sivusilmällä aistin, että joku on aika lähellä, Kovalainen kertasi tapahtumaa MTV3:lle.

Kovalainen sijoittui kisassa 16:nneksi ja oli tyytyväinen suoritukseensa.

- Se oli erittäin hyvä kisa. Olen kaikin puolin tyytyväinen omaan ja tallin suoritukseen. Varikkostopit menivät ajoituksineen ihan OK ja auto toimi kisassa ihan hyvin alusta loppuun.

Kovalainen päihitti Renault-tallin Vitali Petrovin 15 sekunnilla ja jäi vain 22 sekunnin päähän toisesta Renault-kuljettajasta Bruno Sennasta.

- En tiedä, mitä ne pojat touhuavat. Tuollaisella autolla pitäisi minun mielestäni vetää aika paljon kovempaa. En tiedä, loppuiko niiltä ruuti, kun tämä on fyysisesti aika rankka kisa. Petrov näytti kisan lopussa kohtalaisen märältä, Kovalainen ruoti Renault'n vaisua kisaa.

Kovalainen ja Vettel varikkosuoralla katso video Katsomo.fistä:

Lue myös:

    Uusimmat