Kovakuntoinen Venla Savikuja paljastaa ruokailutottumuksensa

Upeat lihakset kuluneen vuoden aikana itselleen hankkinut näyttelijä Venla Savikuja paljastaa, millainen on hänen tyypillisen treenipäivänsä ruokavalio.

Mikäli Salatut elämät -tähti Venla Savikuja suuntaa salille jo aamulla, aloittaa hän päivänsä useimmiten puurolla, sekä rahkan ja marjojen yhdistelmällä. Lisäksi Venla ottaa annoksen kalanmaksaöljyä, tai lisää kookosöljyä rahkan ja marjojen sekaan.

Muutaman tunnin salitreenin jälkeen on palautusjuoman vuoro. Lounaaksi Venlalle maistuu useimmiten salaatti.

– Jos treenaan vasta lounaan jälkeen, tykkään syödä lounaalla kevyemmin. Ihmiset ovat erilaisia, mutta minulle ainakin tulee huono olo, jos olen vetänyt tuhdin setin ennen treeniä, Venla kertoo.

– Salaatin kanssa syön usein lihaa tai kanafileen. Muutama salaatinlehti ei riitä, hän lisää.

Välipalaksi Venla saattaa syödä esimerkiksi munakkaan. Päivällisaikaan naiselle puolestaan maistuu salaatin ja lihan lisäksi usein peruna, pasta tai riisi.

– Mitoitan syömiseni sen mukaan, kuinka paljon päivän aikana liikun. Jos tiedän, että liikun paljon, pidän usein mukana myös välipaloja tai proteiinipatukoita.

– Yritän syödä kahden tai kolmen tunnin välein, ettei käy niin, että havahdun nälkään ja huomaan syöneeni tuntikausia sitten.

Säännöllinen ateriarytmi on myös tuottanut tuloksia. Venla tuntee itsensä pirteäksi, kun verensokeri ei pääse laskemaan ja lihaksetkin ovat kehittyneet toivottuun tahtiin.

(MTV3 - MIRKA MOILANEN)

Lue myös:

    Uusimmat