Kova tanssitreeni näkyy jo kropassa – Ernest Lawson: "En ole näyttänyt näin hyvältä ilman paitaa ikinä"

Ernest Lawson ja Anniina Koivuniemi keräsivät huippupisteet ensimmäisestä tanssistaan –"Ylitti kaikki odotukset 100-kertaisesti" 3:25
Mitä ensi viikolla on luvassa? Katso parin haastattelu videolta!

Näyttelijä Ernest Lawson tarjoili katsojille näyttävän tangon Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

Ernest Lawson heittäytyi näyttävään tangoon yhdessä parinsa Anniina Koivuniemen kanssa Tanssii Tähtien Kanssa -kauden ensimmäisessä livessä. Heittäytyminen kannatti, sillä pari nappasi tuomaristolta huikeat 27 pistettä. 

Lawson kuvaili suoran lähetyksen jälkeen MTV Uutiset Livessä yllättyneensä itsekin suorituksestaan. 

– Ylitti kaikki odotukset satakertaisesti. Tiesin, että tykkään tangosta tosi paljon, se on mulle ihana tanssi tanssia. En tiennyt, yhtään, että tuo meidän tarina voi tavoittaa noin hyvin tuomarit, mies kuvaili. 

Kun Lawson ja Koivuniemi odottivat pisteitä, herkistyi näyttelijä silminnähden. 

– Tohon ollaan laitettu monta viikkoa, noihin ensimmäisiin tansseihin ja hirveesti nähty työtä ja vaivaa. Halusin vaan tehdä Anniinan ylpeeksi. Mulla tuli sellainen olo, että onnistuttiin, mies kertoo.

Kova treeni näkyy Lawsonin mukaan myös hänen kropassaan. 

– Mä en oo näyttänyt näin hyvältä ilman paitaa ikinä. Katsoin peilistä, että mihin se isäkroppa on kadonnut, mies nauraa.

Katso videolta, miten parin ensimmäinen tanssi sujui:

Tanssii Tähtien Kanssa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19:30. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin

Lue myös:

    Uusimmat