Kova avautuminen: Aleksandr Ovetshkinin vaimo antoi palaa Leijonat-tappion jälkeen – venäläisfanit raivoissaan

Venäjän jääkiekkomaajoukkueen hyökkääjän Aleksandr Ovetshkinin vaimo Anastasia Ovetshkina on purkautunut kipakasti Suomelle kärsityn MM-välierätappion jälkeen.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

MM-kisojen mitalipelit sunnuntaina 26.5.:

Pronssiottelu Venäjä-Tshekki klo 16.45 C More Sport 1 ja MTV3
Finaali Kanada-Suomi klo 21.15 C More Sport 1 ja MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella. Suoratoistona ottelut katsottavissa vain cmore.fi-palvelussa.

Tähtipelaajia pursunnut Venäjä hävisi yhtenäiselle, tiivistä joukkuepeliä pelanneelle Suomelle maalein 0–1. Leijonat onnistui pitämään myös Washingtonin NHL-hyökkääjä Ovetshkinin aisoissa.

– Suurin ero Venäjän maajoukkueen fanien (ei kaikkien) ja NHL-seurojen fanien välillä on, että jos joukkue häviää, Venäjän fanien täytyy purkaa kura kaikkien niskaan. NHL-seurojen fanit taas tukevat joukkuettaan ja suosikkipelaajiaan tuloksesta riippumatta, Ovetshkina kirjoitti lauantaina Instagramissa.

– Teidän pitäisi olla ylpeitä maanmiehistänne, jotka ovat esikuvia miljoonille ihmisille ympäri maailman ja ovat esimerkkejä nuoremmalle sukupolvelle. Täytyy pystyä ottamaan tappiot kunniakkaasti ja arvostaa muiden ihmisten työtä. Onnea kaikille ja myös pelaajille huomenna, Ovetshkina sanoi ja viittasi pronssiotteluun, jossa Venäjä kohtaa sunnuntaina Tshekin.

Ovetshkinan vaimon kommentti sai monissa Venäjän faneissa aikaan valtavan raivoryöpyn. 

– Meidän maajoukkueemme edustaa maata, ei NHL:ää. Huomaa ero, Anastasia! Oletko venäläinen? Se on tragedia tälle maalle, eräässä kommentissa puhkuttiin.

– Hienoa olla patriootti USA:ssa asuessa, yhdessä kommentissa tulitettiin.

Venäjän kaatanut Leijonat iskee sunnuntaina MM-finaalissa yhteen Kanadan kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat