Kourtney Kardashian palaamassa yhteen entisen poikaystävänsä kanssa? Kaksikko vietti illan yhdessä

Kardashianin siskosten raju riita 1:35

Kourtney Kardashian ja Younes Bendjima kuvattiin yhdessä kuukausi kaksikon eron jälkeen.

VIDEO: Kardashienin siskosten raju riita

Tosi-tv-tähti Kourtney Kardashian vietti aikaa entisen poikaystävänsä Younes Bendjiman kanssa. Parivaljakko erosi elokuun alussa, yllättäen monet Kardashianien elämää seuraavat fanit.

Brittilehti The Daily Mail sai haltuunsa kuvia, joissa Kardashian ja Bendjima hakevat mukaansa sushia Malibun kaupungissa sijaitsevasta ravintolasta. Kaksikko söi ja keskusteli autossa katsellen samalla auringonlaskua.

The Daily Mailin mukaan sushi ei tappanut pariskunnan nälkää kokonaan, sillä heidät nähtiin ajamassa In n Out -hampurilaisravintolan autokaistan läpi ennen kotia suuntaamista.

E! News -sivuston lähteen mukaan kaksikko vietti koko viikonlopun Malibussa. Lähde sanoo Bendjiman kaipaavan entistä tyttöystäväänsä ja ottavansa vastuuta erosta.

– Kourtney ei ole hänen kanssaan yhdessä, mutta on hyvin mahdollista, että se tulee tapahtumaan. Hän ei ole kiinnostunut kenestäkään muusta ja hän rakastaa Bendjimaa, lähde sanoi sivustolle.

Kaksi vuotta kestänyt suhde päättyi elokuussa, kun kaksikko palasi Euroopan matkaltaan riidellen. Eron jälkeen Bendjima kuvattiin yhdessä some-tähti Jordan Ozunan kanssa läheisissä väleissä. Kuvien kerrotaan vaikuttaneen vahvasti siihen, miksi pariskunta ei ole vielä palannut yhteen.

Lähde: E! News

Lue myös:

    Uusimmat