Kourtney Kardashian kuumassa kuvassa rakkaansa kanssa – somessa hehkutetaan: "Suosikkiparini"

Suomi mainittu! Julkkisdynastiaan kuuluva Kourtney Kardashian kävi salalomalla Lapissa – tässä ote Suomen-vierailusta 1:12
Tällaisissa tunnelmissa ex-pari Kourtney Kardashian ja Scott Disick vierailivat Suomessa kaksi vuotta sitten

Kourtney Kardashianin ja Travis Barkerin lempi leiskuu. 

Kardashianin klaanin sisarusparven vanhin Kourtney Kardashian, 42, hehkuu rakkauden onnea sosiaalisessa mediassa. Kardashian on jakanut rakkaudentäyteisiä kuvia yhdessä Blink 182 -yhtyeen rumpali Travis Barkerin kanssa Instagram-seuraajilleen tiuhaan tahtiin.

Tuoreimmassa otoksessaan tosi-tv-tähti on kultansa sylissä ja suutelee tätä. Studiossa otettujen kuvien yhteyteen Kardashian liitti liudan hymiöitä. 

Kuvan kommenttikenttä täyttyi nopeasti seuraajien hehkuttavista kommenteista. 

– Suosikkiparini, Barkerin Alabama-tytär kommentoi kuvaan.

Kourtney ja Travis ovat olleet ystäviä pitkään ennen kuin suhde kääntyi romanttiseksi. He ovat tunteneet toisensa vuosia. Travis asuu Kourtneyn tavoin Calabasasin alueella Kaliforniassa. Travis on tehnyt myös lyhyitä vierailuja Keeping Up With the Kardashians -ohjelmassa.

Kardashianilla on kolme lasta Mason, 11, Penelope, 8, ja Reign, 6, entisen puolisonsa Scott Disickin kanssa, joka on ollut mukana tv-sarjassa vielä senkin jälkeen, kun pari päätyi eroamaan vuonna 2015. Yhdeksän vuotta kestäneeseen suhteeseen mahtui ylä- ja alamäkiä ja pariskunta oli tuona aikana toisinaan myös erossa.

Lue myös:

    Uusimmat