Koulut menivät kiinni Japanissa – koululaiset keksivät supermodernin tavan pitää päättäjäiset

Puhelin voi olla varsinainen pöpöpommi 2:03
Nyt on tärkeää puhdistaa myös puhelin! Katso ohjeet videolta.

Japanilaiset koululaiset järjestivät kouluvuoden päättäjäisseremonian Minecraft-pelissä. Nuorten kekseliäästä ratkaisusta kertoo muun muassa AsiaOne-sivusto.

Koronaviruksen takia moni koulu on joutunut sulkemaan ovensa ympäri maailmaa. Ladbible.com-sivuston mukaan japanilainen kouluvuosi loppuu aina maaliskuussa ja alkaa jälleen huhtikuussa. Koronatilanteen takia viralliset valmistujaiset on peruttu, kun koulut ovat jo olleet suljettuina pari viikkoa.

Päättäjäisjuhlat Minecraftissa

Eräät japanilaiset alakoulun päättäneet koululaiset keksivät tämän vuoksi varsin lennokkaan tavan pitää koulun päättäjäiset: juhlat nimittäin pidettiin Minecraft-pelissä.

Unilad-sivuston mukaan kyseessä oli ryhmä alakoululaisia Hakuba Villagesta Naganon prefektuurista. Koululaiset olivat ilmeisesti tehneet seremoniaa varten rakennuksen, jossa oli punainen matto, istumapaikkoja ja korokelava. 

Isä tviittasi poikansa luokkalaisten keksinnöstä

Ladbible ja AsiaOne kertovat, että kuvia ”digivalmistujaisista” olisi ensimmäisenä ladannut Twitteriin käyttäjä nimeltä Backyennew, jonka poika oli päättämässä alakoulun.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Julkaisu on saanut Twitterissä paljon huomiota.

"Iloinen uutinen vaikeana aikana"

Isä kommentoi tapahtumaa myöhemmin: ”Tämä on iloinen uutinen vaikeana aikana. Haluan kaikkien tietävän sen. Toivon myös, että tämä tuo uutta perspektiiviä siihen, miten peleihin suhtaudutaan.”

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"He viettivät koko päivän koneen äärellä ja nauroivat. Olen iloinen, että heillä oli hauskaa. Juhlatila oli todella hienosti rakennettu." 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja